PBF - Grzechy ojców
-
mordimer00
- Reactions:
Watek techniczny
Ja mogę iść ale skoro na siłę zatrzymaliście karawanę i jeszcze za to nie będą płacić za wodę to może chociaż wynegocjujcie coś dla nas za narażanie swojego życia za ich obowiązek bo jeśli nie to mam to gdzieś i pogadam z szefem karawany i się do nich przyłącze, bo co to za biznes zostać zatrzymanym w mieście z zarazą i mieć wodę za free a iść szukać ich rodaków i mieć tak zaporowe ceny na wszystko.
Ja mogę iść ale skoro na siłę zatrzymaliście karawanę i jeszcze za to nie będą płacić za wodę to może chociaż wynegocjujcie coś dla nas za narażanie swojego życia za ich obowiązek bo jeśli nie to mam to gdzieś i pogadam z szefem karawany i się do nich przyłącze, bo co to za biznes zostać zatrzymanym w mieście z zarazą i mieć wodę za free a iść szukać ich rodaków i mieć tak zaporowe ceny na wszystko.
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
- Mordil słusznie prawi, że te ich ceny w mig nam sakiewki w puste woreczki zmienią. Początkowo nie byłem entuzjastą tej wyprawy w kopalniane tunele, ale teraz, gdy nie tylko kapitanowie, ale i zwykli mieszkańcy o to nas proszą, możemy liczyć na bardziej praktyczne niźli jakoweś surowe minerały wynagrodzenie. O ile rzecz jasna uda nam się kogo żywego stamtąd sprowadzić. Pójdę do Erill, by oznajmić jej, iż do kopalń zmierzamy. Prawda, Uhra? Jeśli wierzchowce nam na czas wyprawy zbędne, zapłacimy któremuś z Esajan za przypilnowanie dobytku, który tu zostawimy. Treserka pewnie z ulgą przyjmie wieści o naszej decyzji, więc może i bardziej skora do rozmowy będzie. Mogę ją spróbować wypytać o parę spraw przy okazji. Mówcie, o co ją spytać warto.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Watek techniczny
Ponegocjuje z Brunta o wikcie i opierunku. Mysle ze na to pojdzie. SPytam o jakies extrasy dla druzyny;)
Postaram sie przeprowadzic jeszcze jakis wywiad z wsrod kaplanow i z tym szalencem - moze cos powie wiecej o grzechach ojcow itp.
Aha, trzeba sie dowiedziec kiedy gornicy zagineli, bo jak dzien czy dwa to jest szansa na znalezienie ich zywych.
Ponegocjuje z Brunta o wikcie i opierunku. Mysle ze na to pojdzie. SPytam o jakies extrasy dla druzyny;)
Postaram sie przeprowadzic jeszcze jakis wywiad z wsrod kaplanow i z tym szalencem - moze cos powie wiecej o grzechach ojcow itp.
Aha, trzeba sie dowiedziec kiedy gornicy zagineli, bo jak dzien czy dwa to jest szansa na znalezienie ich zywych.