GEPO
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
GWIAZDKOWA EDYCJA PUCHARU OSTROGARSKIEGO
O co chodzi?
-chcę odpalić nowy, III konkurs na najlepszy scenariusz (szczegóły na stronie głównej)
Dlaczego przed końcem II edycji?
-bo nie wiadomo kiedy się zamknie ta edycja, póki co jest za mało scenariuszy
Apeluję o liczne zgłoszenia.
ZGŁOSZENI:
1) Mrufon
O co chodzi?
-chcę odpalić nowy, III konkurs na najlepszy scenariusz (szczegóły na stronie głównej)
Dlaczego przed końcem II edycji?
-bo nie wiadomo kiedy się zamknie ta edycja, póki co jest za mało scenariuszy
Apeluję o liczne zgłoszenia.
ZGŁOSZENI:
1) Mrufon
-
wasut
- Reactions:
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
To trzeba mieć aż konkurs z nagrodami żeby coś dla portalu napisać? Już nie da się tak ot? Sorry Mruf, widać że masz mocne parcie ale naskakiwanie na ogół tylko dlatego że ty masz czas i nagle się objawiłeś przed terminem konkursu jest trochę śmieszne jeśli nie infantylne. Ale ja tam scenarów nie pisze więc co się odzywam...
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Prawda. Nie piszesz, ale projekt kontestujesz. Nie podoba się pomysł? OK, zaproponuj coś lepszego. Trudno o bardziej irytującą postawę. Mam uwagi do paru działań na forum, ale oszczędzam sobie i autorom szyderczych wpisów.Ale ja tam scenarów nie pisze więc co się odzywam...
A nagrody? To nic wielkiego, nikt tu kluczyków do fury nie dostaje.
-
wasut
- Reactions:
Mruf. Dobrze wiesz że nie chodzi mi o cel ale o metodę - bardzo źle dobraną moim zdaniem.
Ja też swoje projekty zaproponowałem parę rzeczy powstało ale też ogólny zryw szybko zdechł więc ból olania też odczułem, ale nie psioczę na lewo i prawo bo nie jestem zadowolony z efektów. Ot spokojnie w zaciszu biurka robię swoje - jak materiał dojrzejże, przedstawię.
Ja też swoje projekty zaproponowałem parę rzeczy powstało ale też ogólny zryw szybko zdechł więc ból olania też odczułem, ale nie psioczę na lewo i prawo bo nie jestem zadowolony z efektów. Ot spokojnie w zaciszu biurka robię swoje - jak materiał dojrzejże, przedstawię.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Straszna zrobiła się z Ciebie maruda. To źle, tamto źle, siedźmy najlepiej i nie ruszajmy się bo jeszcze coś się wydarzy. Mrufon ma racje co do próby kopania ludzi w zadki.wasut napisał(a):
To trzeba mieć aż konkurs z nagrodami żeby coś dla portalu napisać? Już nie da się tak ot? Sorry Mruf, widać że masz mocne parcie ale naskakiwanie na ogół tylko dlatego że ty masz czas i nagle się objawiłeś przed terminem konkursu jest trochę śmieszne jeśli nie infantylne. Ale ja tam scenarów nie pisze więc co się odzywam...
-
Run Habas Ne
- Reactions:
-
wasut
- Reactions:
To akurat żadna nowość, prześledzisz moją bytność na portalu to zauważysz że to niejako constans.ghasta napisał(a):
Straszna zrobiła się z Ciebie maruda.
Jeśli gdzieś znajdziesz, abym namawiał do nic nierobienia, w jakiejkolwiek postaci, to stawiam Ci cały wieczór picia gdy tylko pojawisz się w Krakowie. Jeśli jednak nie znajdziesz takich nawołań z mojej strony, ufam że poprawisz tę wypowiedź aby nie było między nami nieporozumień.ghasta napisał(a):To źle, tamto źle, siedźmy najlepiej i nie ruszajmy się bo jeszcze coś się wydarzy.
Nie mówię że nie ma, mówię że bardzo złą metodę obrał, co więcej również nic nie wnoszącą, ot uszczypliwość i tyle. Gdyby coś takiego pisał Hauer to by go wszyscy od czci i wiary odżegnali, no ale to nie on więc wszystko w porządku.ghasta napisał(a):Mrufon ma racje co do próby kopania ludzi w zadki.
(Żeby nie było nieporozumień, nie chodzi mi jedynie od GEPO ale również o ogłoszenie - łącze te rzeczy bo pojawiły się w jednym czasie. Żeby nie psuć więcej atmosfery, nie będę truł na ten temat o ile nie zostanę wywołany).
-
wasut
- Reactions:
Jak Mrufon zauważył, warto oceniać rzetelnie swój czas. Ja to robię i dlatego nie zgłaszam się w tego typu przedsięwzięciach.
Jednak co do braku kandydatów, to może (nie wiem jak to wygląda technicznie bo nie śledzę wątków) warto przelać na papier po zakańczane sesje PBF, przygody przetestowane i spisane, starczy jeno dodać trochę grafiki i już. Jeśli nie konkurs to może download, chociaż.
Jednak co do braku kandydatów, to może (nie wiem jak to wygląda technicznie bo nie śledzę wątków) warto przelać na papier po zakańczane sesje PBF, przygody przetestowane i spisane, starczy jeno dodać trochę grafiki i już. Jeśli nie konkurs to może download, chociaż.
[/center]