GEPO

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 05 sierpnia 2011, 18:47

GWIAZDKOWA EDYCJA PUCHARU OSTROGARSKIEGO

O co chodzi?
-chcę odpalić nowy, III konkurs na najlepszy scenariusz (szczegóły na stronie głównej)
Dlaczego przed końcem II edycji?
-bo nie wiadomo kiedy się zamknie ta edycja, póki co jest za mało scenariuszy

Apeluję o liczne zgłoszenia.

ZGŁOSZENI:

1) Mrufon

leobardis
Reactions:

Post autor: leobardis » 05 sierpnia 2011, 19:36

Co jeśli do końca wakacji wpłynie wystarczająco scenariuszy aby II edycja Pucharu się odbyła?

Gwiazdkowa się odbędzie?
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 05 sierpnia 2011, 19:38

Odbędzie się. GEPO jest niezależnym bytem konkursowym.

Ja swój wysłałem, teraz mam moce przerobowe na pisanie scenariusza wypasik super :)

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post autor: wasut » 05 sierpnia 2011, 19:51

To trzeba mieć aż konkurs z nagrodami żeby coś dla portalu napisać? Już nie da się tak ot? Sorry Mruf, widać że masz mocne parcie ale naskakiwanie na ogół tylko dlatego że ty masz czas i nagle się objawiłeś przed terminem konkursu jest trochę śmieszne jeśli nie infantylne. Ale ja tam scenarów nie pisze więc co się odzywam...

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 05 sierpnia 2011, 19:54

Ale ja tam scenarów nie pisze więc co się odzywam...
Prawda. Nie piszesz, ale projekt kontestujesz. Nie podoba się pomysł? OK, zaproponuj coś lepszego. Trudno o bardziej irytującą postawę. Mam uwagi do paru działań na forum, ale oszczędzam sobie i autorom szyderczych wpisów.

A nagrody? To nic wielkiego, nikt tu kluczyków do fury nie dostaje.

leobardis
Reactions:

Post autor: leobardis » 05 sierpnia 2011, 19:59

A nagrody? To nic wielkiego, nikt tu kluczyków do fury nie dostaje.
no to teraz nikt nic nie napiszę ;)
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:

Post autor: wasut » 05 sierpnia 2011, 20:48

Mruf. Dobrze wiesz że nie chodzi mi o cel ale o metodę - bardzo źle dobraną moim zdaniem.
Ja też swoje projekty zaproponowałem parę rzeczy powstało ale też ogólny zryw szybko zdechł więc ból olania też odczułem, ale nie psioczę na lewo i prawo bo nie jestem zadowolony z efektów. Ot spokojnie w zaciszu biurka robię swoje - jak materiał dojrzejże, przedstawię.

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 05 sierpnia 2011, 21:44

Tu jednak nie ma co przedstawiać, przynajmniej solo. Taka jest specyfika konku - to działa tylko w grupie :)
Musiałem to zrobić, chcę III edycji.

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 05 sierpnia 2011, 23:35

wasut napisał(a):
To trzeba mieć aż konkurs z nagrodami żeby coś dla portalu napisać? Już nie da się tak ot? Sorry Mruf, widać że masz mocne parcie ale naskakiwanie na ogół tylko dlatego że ty masz czas i nagle się objawiłeś przed terminem konkursu jest trochę śmieszne jeśli nie infantylne. Ale ja tam scenarów nie pisze więc co się odzywam...
Straszna zrobiła się z Ciebie maruda. To źle, tamto źle, siedźmy najlepiej i nie ruszajmy się bo jeszcze coś się wydarzy. Mrufon ma racje co do próby kopania ludzi w zadki.

Run Habas Ne
Reactions:

Post autor: Run Habas Ne » 06 sierpnia 2011, 07:59

Mrufon napisał(a):
Musiałem to zrobić, chcę III edycji.
to jesteś organizatorem czy uczestnikiem ?
Dura lex sed lex

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 06 sierpnia 2011, 10:14

Organizuję ale chcę startować. Daję impuls do III edycji, ale kto inny będzie oceniał. Jedno nie wyklucza drugiego - organizacja i uczestnictwo.

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:

Post autor: wasut » 06 sierpnia 2011, 11:01

ghasta napisał(a):
Straszna zrobiła się z Ciebie maruda.
To akurat żadna nowość, prześledzisz moją bytność na portalu to zauważysz że to niejako constans.
ghasta napisał(a):To źle, tamto źle, siedźmy najlepiej i nie ruszajmy się bo jeszcze coś się wydarzy.
Jeśli gdzieś znajdziesz, abym namawiał do nic nierobienia, w jakiejkolwiek postaci, to stawiam Ci cały wieczór picia gdy tylko pojawisz się w Krakowie. Jeśli jednak nie znajdziesz takich nawołań z mojej strony, ufam że poprawisz tę wypowiedź aby nie było między nami nieporozumień.
ghasta napisał(a):Mrufon ma racje co do próby kopania ludzi w zadki.
Nie mówię że nie ma, mówię że bardzo złą metodę obrał, co więcej również nic nie wnoszącą, ot uszczypliwość i tyle. Gdyby coś takiego pisał Hauer to by go wszyscy od czci i wiary odżegnali, no ale to nie on więc wszystko w porządku.

(Żeby nie było nieporozumień, nie chodzi mi jedynie od GEPO ale również o ogłoszenie - łącze te rzeczy bo pojawiły się w jednym czasie. Żeby nie psuć więcej atmosfery, nie będę truł na ten temat o ile nie zostanę wywołany).

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 07 sierpnia 2011, 08:07

Niestety wasut zbyt często spotykam marudy na swojej drodze , a marudzenia, wszelkiego rodzaju, nic nigdy nie wnoszą do żadnej dyskusji.

A może weźmiesz udział ? :)

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:

Post autor: wasut » 07 sierpnia 2011, 10:33

Jak Mrufon zauważył, warto oceniać rzetelnie swój czas. Ja to robię i dlatego nie zgłaszam się w tego typu przedsięwzięciach.

Jednak co do braku kandydatów, to może (nie wiem jak to wygląda technicznie bo nie śledzę wątków) warto przelać na papier po zakańczane sesje PBF, przygody przetestowane i spisane, starczy jeno dodać trochę grafiki i już. Jeśli nie konkurs to może download, chociaż.

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 09 sierpnia 2011, 14:45

Nie powiem bym czuł się powalony nawałem zgłoszeń. Nie zgłaszacie się na wyścigi, panowie ;)

Apel ponowię za jakiś czas. Do końca sierpnia trzeba jednak zamknąć ew. III edycję, by był czas na pisanie.

Zablokowany