Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
A.S.y się nie poddają i chcą zorganizować Kryształkon 2 jednak w Warszawie. Właśnie rozmawiałem z nimi przez telefon i postarają się przedstawić swój program tego co chcieliby zaprezentować na konwencie. Dlatego jak powiedziałem wszystko wstrzymujemy do 20 września.
Także Mruf, Ty się jeszcze nie ciesz.
Także Mruf, Ty się jeszcze nie ciesz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Zaraz - to my sobie zorganizowaliśmy te konwenty czy AS je nagania? Jaki jest cel i sens tego? Na Warszawę - przykro mi - ale się wypnę. Nie po to uciekłem z Wrocławia na prowincję by się pchać do Warszawy.
Ja chcę się pobawić w zacisznym otoczeniu, napić i pogadać z wami. Tyle. No i przeprosić za nieobecność na pierwszym.
Ja chcę się pobawić w zacisznym otoczeniu, napić i pogadać z wami. Tyle. No i przeprosić za nieobecność na pierwszym.
Szczerze mówiąc to Czersk w/g mnie jest najlepszym pomysłem (nie licząc alternatywy , której jeszcze nie ma).
Moje zdanie jest takie : Venar rzucił temat spotkania się na "Kryształkonie 2" ,
Czersk był też jego pomysłem (mnie się on bardzo podoba) i oczywiście zaproponował datę tego spotkania - tak?
Pomysłem przewodnim była dłuuuga sesyja (m.in. w piciu miodu
) KC na której chcieliśmy się też spotkać z Arturem i Arturem jr.
- nie chcieliśmy robić konferencji ani wywiadów - chcieliśmy po prostu usłyszeć odpowiedzi na nasze pytania prosto od autora.
Propagujemy system Kryształy Czasu , lubimy w ten system grać i chcemy aby jak najwięcej osób go poznało tak jak my ale...
nie w ten sposób ;P.
AS dowiedział się o Kryształkonie 2 i zadecydował , że na nim chce zrobić swoją promocję
- Arturze ! jestem fanem KC , jestem też Twoim fanem i zrobię wszystko co w mojej mocy aby pomóc Ci promować KC ale nie na tym zlocie.
Venar jeśli się mylę, że pomysł na Kryształkon 2 był dla naszych użytkowników , pomysł na sesje z naszymi użytkownikami to mnie popraw proszę.
Moje zdanie jest takie : Venar rzucił temat spotkania się na "Kryształkonie 2" ,
Czersk był też jego pomysłem (mnie się on bardzo podoba) i oczywiście zaproponował datę tego spotkania - tak?
Pomysłem przewodnim była dłuuuga sesyja (m.in. w piciu miodu
- nie chcieliśmy robić konferencji ani wywiadów - chcieliśmy po prostu usłyszeć odpowiedzi na nasze pytania prosto od autora.
Propagujemy system Kryształy Czasu , lubimy w ten system grać i chcemy aby jak najwięcej osób go poznało tak jak my ale...
nie w ten sposób ;P.
AS dowiedział się o Kryształkonie 2 i zadecydował , że na nim chce zrobić swoją promocję
- Arturze ! jestem fanem KC , jestem też Twoim fanem i zrobię wszystko co w mojej mocy aby pomóc Ci promować KC ale nie na tym zlocie.
Venar jeśli się mylę, że pomysł na Kryształkon 2 był dla naszych użytkowników , pomysł na sesje z naszymi użytkownikami to mnie popraw proszę.
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Poczekajcie chwilkę i dajcie szansę A.S.om wystawić swoją propozycję. Tutaj nic nie jest przesądzone. Jeśli Arturowie nie wystawią swojej propozycji to Czersk jest oczywistym miejscem spotkania. Artur Senior zapewniał mnie (dziś przez telefon), że gdzieś na portalu wystawi swoją propozycję punktów programu jakie znalazłyby się na zjeździe (jeśli odbędzie się w Warszawie). Zobaczymy, ocenimy, Venar stwierdzi w którym miejscu to mogłoby się odbyć i wtedy będziemy podejmować decyzję.
Bez obrazy, ale ani Mrufa, ani Leo na pierwszym zjeździe nie było,a spotkanie się odbyło. Więc trochę lodu na głowę i cierpliwie czekamy. Do 20 września jest czas aby zarezerwować Warszawę, jeśli do tego terminu nie zadeklarujemy się to jedziemy do Czerska, bo Warszawa przepadnie. Bez emocji poproszę.
Bez obrazy, ale ani Mrufa, ani Leo na pierwszym zjeździe nie było,a spotkanie się odbyło. Więc trochę lodu na głowę i cierpliwie czekamy. Do 20 września jest czas aby zarezerwować Warszawę, jeśli do tego terminu nie zadeklarujemy się to jedziemy do Czerska, bo Warszawa przepadnie. Bez emocji poproszę.
Ostatnio zmieniony 16 września 2011, 15:21 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
Na początek powiem, że do 21 mam ograniczony dostęp do neta bo syn wyczerpał mi dzienny limit na modemie stąd ograniczona moja obecnośc na portalu.
Co do samego Kona to jeśli to ja mam rzeczywiście podjąć decyzję to zostawiam ją sobie na 19-go września tak aby 20-go Was wszystkich poinformować jaka jest decyzja. Obie opcje będę rozważał i podejmę decyzję bez względu na naciski jednej czy drugiej strony.
Co do samego Kona to jeśli to ja mam rzeczywiście podjąć decyzję to zostawiam ją sobie na 19-go września tak aby 20-go Was wszystkich poinformować jaka jest decyzja. Obie opcje będę rozważał i podejmę decyzję bez względu na naciski jednej czy drugiej strony.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
Ja ze swej strony dodam tylko tyle, prowincja zawsze tańsza. Wawa -stolica, ceny tam są takie, że włosy dęba stają (tak bywałam tam nie raz, ostatnio w maju więc wiem jak tam jest) Wy miejscowi od biedy przejedziecie się do swoich domków wygodnych łóżeczek nie musicie martwić się o nic więcej-głównie dlatego ghasta nie chce jechać do Czerska, bo głowę zaprząta mu niedobór gotówki, i słusznie - dla mnie natomiast zakwaterowanie się w wawie oznacza zwiększenie wydatków (przypominam, że muszę dojechać z nad bałtyckiego morza! ponad 450 km. bilety/ewentualnie paliwo w obie strony nie są najtańsze, a jeżeli mam wydać na kwaterunek w wawie za dobę jeszcze raz tyle co w Czersku to ja podziękuję ) Chyba, że miejscowi znajdą lokalizację w wawie równie ciekawą co w Czersku w porównywalnej (mile widziana wersja tańsza) cenie