Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Żeby nie było niedomówień. W poniedziałek wysyłam przelew do gospodarzy gospodarstwa.
Na razie jadą:
Treant
Mrufon
czegoj
venar
Jak dla mnie bardzo słabo, ale jeszcze trochę czasu jest. Jeśli ktoś nie ma kasy na zaliczkę, a na pewno chce jechać niech się dogada z venarem lub Treantem, oni wpłacili całość, więc pewnie mogą ewentualnie założyć za kogoś, ale to już z nimi bezpośrednio proszę uzgadniać poprzez PW.
Na razie jadą:
Treant
Mrufon
czegoj
venar
Jak dla mnie bardzo słabo, ale jeszcze trochę czasu jest. Jeśli ktoś nie ma kasy na zaliczkę, a na pewno chce jechać niech się dogada z venarem lub Treantem, oni wpłacili całość, więc pewnie mogą ewentualnie założyć za kogoś, ale to już z nimi bezpośrednio proszę uzgadniać poprzez PW.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Aktualna lista osób, które na kon na pewno jadą:
Treant
Mrufon
czegoj
venar
leobardis
Bombi
mastug
Treant
Mrufon
czegoj
venar
leobardis
Bombi
mastug
Ostatnio zmieniony 07 października 2011, 12:25 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
zaliczka 40 całość 80. Wszystko jest napisane tutaj - http://www.krysztalyczasu.pl/news.php?readmore=129
Czy Bombi to ten rubaszny wojownik/iluzjonista? 
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
vampire1308
- Reactions:
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Tak jak pisałem - na razie siedmiu i jeszcze przynajmniej dwie wpłaty w drodze.
Te osoby już potwierdzone:
Treant
Mrufon
czegoj
venar
leobardis
Bombi
mastug
a w drodze vampire1308 i Oggy. O innych jeszcze mi nie wiadomo, ale do końca weekendu spokojnie można wpłacać. W poniedziałek dzwonię do gospodarzy i robię przelew, żeby na wtorek kasa była u nich.
Te osoby już potwierdzone:
Treant
Mrufon
czegoj
venar
leobardis
Bombi
mastug
a w drodze vampire1308 i Oggy. O innych jeszcze mi nie wiadomo, ale do końca weekendu spokojnie można wpłacać. W poniedziałek dzwonię do gospodarzy i robię przelew, żeby na wtorek kasa była u nich.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
W sumie jest 12 osób:
Treant
Mrufon
czegoj
venar
leobardis
Bombi
mastug
vampire1308
Oggy ( tylko 12 i 13 listopada)
Mirta plus 2 osoby
W sumie 12 osób. Dziś jeszcze poczekam i jeśli ktoś chce pojechać to proszę o PW. Jutro już na 100% przelewam pieniążki. Myślałem, że będzie więcej ale dobre i te 12 osób. Teraz pora ustalić przynajmniej dwóch MG i prosiłby o deklaracje, kto jest w stanie poprowadzić maratony sesjowe podczas wyjazdu.
P.S. Gadałem z Szyndleram o Czersku i pewnie jak będzie ktoś chętny go przetransportować do nas z Warszawy i będzie miał wolny termin to z chęcią wpadłby w odwiedziny na 2-3 godzinki.
Treant
Mrufon
czegoj
venar
leobardis
Bombi
mastug
vampire1308
Oggy ( tylko 12 i 13 listopada)
Mirta plus 2 osoby
W sumie 12 osób. Dziś jeszcze poczekam i jeśli ktoś chce pojechać to proszę o PW. Jutro już na 100% przelewam pieniążki. Myślałem, że będzie więcej ale dobre i te 12 osób. Teraz pora ustalić przynajmniej dwóch MG i prosiłby o deklaracje, kto jest w stanie poprowadzić maratony sesjowe podczas wyjazdu.
P.S. Gadałem z Szyndleram o Czersku i pewnie jak będzie ktoś chętny go przetransportować do nas z Warszawy i będzie miał wolny termin to z chęcią wpadłby w odwiedziny na 2-3 godzinki.