CONAN PBF Tworzenie Postaci
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Waylander zaproponował aquiloński jako wspólny, dla Waszej grupy.
Ważne dla przeżycia są wysoki unik, w miarę dobra zbroja i jak najwyższa walka bronią.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 20:21 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Postać wysłana 
Belvas - Zamoranin - Zabójca
Zdecydowałem się na sztylety jako podstawową broń i chyba nie będa robił takiej rzezi jak dwuręczny miecz
stąd pytanko o jakąś opcje zatrucia ostrza/zaklęcia jakiegoś czaru zeby zwiększyć potencjał broni?
Belvas - Zamoranin - Zabójca
Zdecydowałem się na sztylety jako podstawową broń i chyba nie będa robił takiej rzezi jak dwuręczny miecz
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 19:35 przez el, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
Tak Uniki i ZR x 2 to bazowa jak każdą umiejkę można podnieść do 75%. Z sztyletami pomyślimy, o jakiejś truciźnie. Zdecydowanie polecam duże uniki i jak najwyższą walkę, co da wam też wysoką umiejętność parowania. BRP to brutalny system, dość łatwo zginąć. Musicie grać taktycznie ciężkozbrojni naprzód, lekkozbrojni powinni uważać.
W poście 15 dałem zbroje, bron i tarcze macie 1800 srebrych lun, nie wszystko można kupić, ale ponegocjujemy.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 20:04 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
Przepraszam, ale poza 400 setkami punktów jakie już sobie rozdzieliliście macie jeszcze dodatkowo punkty na umiejki w wysokości Wasza Inteligencja x 10. Czyli jak Ktoś ma INT na 14 ma 140 dodatkowych punktów na umiejki, poza limitem 400 jakie każdy dostał już wcześniej. Podnieście sobie posiadane umiejki albo kupcie nowe za punkty z INTELIGENCJI. O punktach z INT zapomniałem, w piątek, jak pisałem posta o tworzeniu Postaci.
Postacie zmodyfikowane o punkty z INT i z wybranym sprzętem, proszę na PW. Od wtorku ruszamy jak do jutra wieczora dostanę postacie wasze. Jak nie, to zaczniemy później.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 21:07 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.