Przedstaw się
Piotr z 79 roku. Bełchatów (Polska), ale już niedługo, bo mam dość tej wrogiej dla mnie ojczyzny. Gram trochę dłużej od koszała w opałach. Będzie jakieś 1,5 miesiąca
.
Są systemy, które lubię i te których nie lubię
. W te, które lubię gram. Nie gram w te, których nie lubię
.
Nie patrzę na żaden podręcznik jak w ołtarzyk i coś co ogranicza. Dla mnie jest on ukierunkowaniem, a nie ostatecznym wyznacznikiem wszechrzeczy. Jeśli sam zrobiłbym kiedyś system, to z całą pewnością namawiałbym użytkowników do eksperymentowania. Wówczas dzieło zaczęłoby żyć, a nie było zdechłe od początku jak zrobione tylko dla kasy badziewie.
Są systemy, które lubię i te których nie lubię
Nie patrzę na żaden podręcznik jak w ołtarzyk i coś co ogranicza. Dla mnie jest on ukierunkowaniem, a nie ostatecznym wyznacznikiem wszechrzeczy. Jeśli sam zrobiłbym kiedyś system, to z całą pewnością namawiałbym użytkowników do eksperymentowania. Wówczas dzieło zaczęłoby żyć, a nie było zdechłe od początku jak zrobione tylko dla kasy badziewie.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
To już dawno przeszłość, Mrufonie - gdzie tu masz zagorzałych ortodoksów, nieprzejednanych konserwatystów? Każdy może grzebać we wszystkim, bo fakt jest taki, że grzebie praktycznie tylko dla siebie i nikomu to już nie przeszkadza. Jeszcze rok temu, półtora roku była to budząca słuszne emocje operacja na żywym pacjencie, a teraz nieliczni bawią się jedynie w patologów, więc nikogo to nie porusza!
-
namakemono
- Reactions:
Ja się jeszcze nie przedstawiłem.
Namakemono, rocznik '79. RPG od '95. Pierwsza styczność z KC - '09 (Jam to był Gusłek ze "Spraw Rodzinnych" prowadzonych przez Ketha a zamieszczonych tu w formie opowiadania).
Namakemono, rocznik '79. RPG od '95. Pierwsza styczność z KC - '09 (Jam to był Gusłek ze "Spraw Rodzinnych" prowadzonych przez Ketha a zamieszczonych tu w formie opowiadania).
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2012, 23:38 przez namakemono, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions: