To Twoja opinia. Wiekszość spięć z venarem wynika z jego sposobu wypowiedzi: co innego pisze, co innego ma na myśli.czytałem wiele zwarć między Tobą a Venarem i czegojem, i za każdym razem odnoszę wrażenie,że jeśli ktoś przekracza czerwoną linię, to jesteś to Ty.
Pozostałe spięcia to przesadna reakcja na krytyke pomysłów administratorów lub ich kolegów.
Naprawdę byłoby uczciwie napisac przy opcji komentarzy: "przyjmujemy tylko opinie pozytywne" czy cos w tym stylu. Nie byłoby niedomówień. Wtedy pewnie nawet bym się tu nie rejestrował.
O rany ! Co ja mu zrobiłem ?Jeden mój DOBRY znajomy nie chce tu wchodzić na forum ze względu na Twoje napastliwe odpowiedzi.
Kilku moich dobrych znajomych nie chce tu wchodzić, ani nawet się rejestrować z powodu postawy administracji. To mogłoby tłumaczyc tez milczenie około 200 innych uzytkowników.
Po roku działaności portl ma może 10 aktywnych uzytkowników, z tego może z dwoma da się prowadzić dyskusję na merytoryczne argumenty.Wygląda na to, że jesteś w tym sporze osamotniony