PBF - Los Najemnika

Awatar użytkownika
mordimer00
Reactions:

Post autor: mordimer00 » 02 lutego 2013, 18:51

Strzelam do wszystkich którzy nie są jeńcami! Osłaniam Bartha. A za podszywanie się pode mnie to policzymy się innym razem:-)
Krzyczę: Brać ich, lewa flanka do przodu, z prawej ostrzał magowie rzucać czary, atakować
A tak na marginesie to pisałem, że szukam kryjówki takiej z dobrym polem ostrzału ale aby nie być narażonym na ostrzał wroga i co?
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 02 lutego 2013, 19:40

Jak Ty mnie Mordimer wpieniasz, zabiłeś 4 gości zabrali Ci około 10% punktów życia i dalej źle. Dobra od teraz Jesteś BOGIEM, zabijasz wszystko tylko Inni Bogowie mogą Cię zranić pasuje Ci?????
Zmień profesję z awanturnika na zarządcę i siedź w zamku otoczony gwardią, w sumie możesz. Pogięło Cię? Około minutowy ostrzał a ten, chciał być niewidzialny, nietykalny i oczywiście trafiać zawsze i zabójczo. Naprawde tracę, ochotę dalszego prowadzenia.
Vader ściął jednym ciosem szabli swego wroga. Drugi padł od strzały BOGA Amrasa, trzeci od strzały Caratris.
Ponieważ Amras został BOGIEM, to niniejszym pokonaliście wszystkie przeciwności. Na Boga, to nawet Władcy i Yog pospołu z Kilquato nie poradzą. To nie ma chyba sensu grać jako tło dla Boga? Czy jednak gramy dalej?
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2013, 20:30 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mordimer00
Reactions:

Post autor: mordimer00 » 02 lutego 2013, 19:57

Araven nie obraź się ale nie wiem co bierzesz ale to źle na Ciebie działa, ja się tylko zapytałem grzecznie i kulturalnie! Dlaczego każde moje pytanie przyjmujesz tak bardzo do siebie? Pytam się ponieważ napisałem wcześniej coś takiego:
Amras też bada miejsce zasadzki i stara się wybrać najlepsze pozycję strzeleckie, np jakieś drzewo z niewielką dziurą czy szczeliną przez którą widać dobrze pole ostrzału ale samemu nie będąc widocznym itp
I nie wiem, czy u Ciebie takie wpisy coś oznaczają czy nie, tego nie wiem. Czy coś dają mi do obrony, ukrycia, chowania itp....
I tylko dlatego się pytam. Bo skoro nie napisałeś, że nie znalazłem takiego miejsca założyłem, że jestem bezpieczny i tyle. Mój błąd przepraszam. Nie doczytałem albo, źle zrozumiałem przepraszam! Głupi Jestem jak but!
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2013, 20:03 przez mordimer00, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 02 lutego 2013, 20:02

- Jest tu jeszcze jakiś cwaniak? - Spytał Vader spluwając siarczyście w stronę łowców, nie przestając zbliżać się do resztki otoczonej zakładnikami.
Tylko jesli rzucą broń powstrzyma mnie to od wyrżnięcia ich.

O nie, NIE, NIE!!! To niesparawiedliwe. Też chcę być bogiem! Żywym wcieleniem boskiego Katana!

Awatar użytkownika
mordimer00
Reactions:

Post autor: mordimer00 » 02 lutego 2013, 20:04

Nie i jeszcze raz NIE!!! Na kolana!!! Pisałem, że się zemszczę za to podszywanie się!!!! :D

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 02 lutego 2013, 20:05

Założyłem, że sobie wyszukaliście w miarę bezpieczne schronienia wśród drzew, dlatego, tak małe obrażenia dostaliście bo byliście ukryci i chronieni Cieniem Caratris. Ale na Bogów w ciągu minuty wreszcie was wypatrzyli, jak tak do nich sialiście z łuków. A Ty co Amras z wiewiórczej dziupli chciałeś strzelać z długiego łuku, z niego się strzela stojąc.

Co robicie zostało 5-ciu. Ciężko będzie ich wybić, strzelanie do nich wiąże się z dużym ryzykiem trafienia jednego z jeńców.
To macie dwóch BOGÓW w składzie. Jeszcze jak Ktos zostanie bogiem to PBF wygraliście z pełnym sukcesem, bez dalszego grania. To mamy trzeciego ochotnika do bycia Bogiem w tym PBF-ie ?
Nic nie biorę nawet rutinoscorbinu, ale jak czytam takie płaczliwe wpisy to szlag mnie trafia. Czemu mnie zranili? To niesprawiedliwe. Deklarowałem ukrycie, ale też chciałem strzelać z długiego łuku, jak oni mnie mogli zranić? To straszne.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2013, 20:30 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
8art
Reactions: