Mysle, ze to raczej barbarzyńca, który przed chwila zarąbał węzowego arcykapłana, a teraz siedzi i zastanawia sie co zrobic dalejA to może być wizerunek Seta.
Klimatyczne grafiki
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Cóż nam innego pozostaje jak jeno ukorzyć się przed słowami tego, który swą bujną wyobraźnią gotów wprawić w zdumienie nie tylko człeka śmiertelnego, ale i demonicznego jeżaHauerine napisał/a:
W ogóle wszędzie widzicie kapłanki i Seta... troche monotonna wyobraźnia.
Ale chwila, może by jednak spróbować oderwać się od tych tandetnych skojarzeń i puścić cugle tłamszonej wyobraźni? Pomyślmy chwilę: na obrazku widzimy słodką istotkę ze skrzydełkami, która nie musi być wszak kapłanką, teraz już widać, że to jakaś zagubiona leśna wróżka! Czy ten stworek z prawej musi mieć nadnaturalne pochodzenie? Chyba nie, ale pełznie z góry, czyż to nie dowodzi faktu, iż przysłano go z niebios? I tutaj wyobraźnia pracuje już na pełnych obrotach podsuwając coraz to śmielsze pomysły - widziecie paszczę tego stwora, otwarta na podobieństwo uśmiechu: czy to aby nie oznacza, że on się przyjacielsko uśmiecha do wróżki? Czym zatem może być... ha, już wiem - to awatar Asteriusza Wielkiego!
Kto chce stawać w szranki z taką wyobraźnią, hę?
Drwij sobie, ale sami sie osmieszacie jak na kazdym obrazku widzicie tylko kapłanke albo setę. Spragnionemu wódka na myśli ?Cóż nam innego pozostaje jak jeno ukorzyć się przed słowami tego, który swą bujną wyobraźnią gotów wprawić w zdumienie nie tylko człeka śmiertelnego, ale i demonicznego jeża
Czemu z góry? Spostrzegawczy obserwator zauważy po lewej stronie coś co może być zawinietym ogonem stwora.Chyba nie, ale pełznie z góry, czyż to nie dowodzi faktu, iż przysłano go z niebios?
Czy ta paszczęka przypomina kobrę? W żadnym razie (a juz na pewno nie budową szczęki, nozdrzy, zębów, języka czy czaszki w ogólności). Kobry nie mają też łap z takimi pazurami jak ta widoczna w cieniu po prawej stronie.I tutaj wyobraźnia pracuje już na pełnych obrotach podsuwając coraz to śmielsze pomysły - widziecie paszczę tego stwora, otwarta na podobieństwo uśmiechu: czy to aby nie oznacza, że on się przyjacielsko uśmiecha do wróżki? Czym zatem może być... ha, już wiem - to awatar Asteriusza Wielkiego!
-
avnar
- Reactions:
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
40 mega wybranych grafik w prezencie od Mikołaja:
http://www.sendspace.pl/file/f6891e6fbe492b78a8fb8b6
HoHoHO:) i Jingle Bells
http://www.sendspace.pl/file/f6891e6fbe492b78a8fb8b6
HoHoHO:) i Jingle Bells
-
Shadowrunner
- Reactions:
Bo to jest słynny obraz Madonny Z Jednym Cycem - teraz już wszyscy wiedzą na co polował Gruber and s-ka 
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]

[/center]