Wątek techniczny:
Ja rzucałam zaklinanie strzał, nie wiem tylko, czy raz, czy dwa. Jeśli jedno zaklinanie to mam 28 PM, jeśli dwa to 26 PM.
PBF - Los Najemnika
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Dwa napewno rzucałaś. Jedno na Ogary, jedno na demona, masz 26 PM. Chyba, że jakieś inne czary też rzucałaś, teraz nie pamiętam.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2013, 14:55 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Arus dokładnie sprawdza kufer, czy nie ma podwójnego dna/wieka, ukrytych kieszeni, schowków itp. Jeśli inni nic nie mają przeciwko temu to księgę on będzie nosić
. Miał zioła lecznicze, jak je jeszcze ma to je bierze.
Edit
jak niewidzialnośc dla umarłych nie działa to upłyneło 3 godziny ( 6PM odzyskał ) chyba że cos skróciło czas działania czaru.
Edit
jak niewidzialnośc dla umarłych nie działa to upłyneło 3 godziny ( 6PM odzyskał ) chyba że cos skróciło czas działania czaru.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2013, 15:03 przez morgliht, łącznie zmieniany 1 raz.
Będę dopiero jutro na forum więc:
Jak zaatakują żywe stworzenia:
1. Niewidzialność na siebie jeśli drużyna w rozsypce/ wzmocniony czarny ogień w zwarciu
2. Mieczyk i ew atak z zaskoczenia
Jak zaatakują martwiaki ( max III typ )
1. Jak Arusa nie widzą to przejęcie i walka między sobą, jak widzą niewidzialność dla umarłych i przejęcie
2. Mieczyk
Jak zaatakują martwiaki ( powyżej IV typ )
1. Niewidzialność dla umarłych ( jeśli nie działa )
2. Mieczyk i atak z zaskoczenia
Jak dojedzie do zamku bez ataku to studiuje księgę.
Jak zaatakują żywe stworzenia:
1. Niewidzialność na siebie jeśli drużyna w rozsypce/ wzmocniony czarny ogień w zwarciu
2. Mieczyk i ew atak z zaskoczenia
Jak zaatakują martwiaki ( max III typ )
1. Jak Arusa nie widzą to przejęcie i walka między sobą, jak widzą niewidzialność dla umarłych i przejęcie
2. Mieczyk
Jak zaatakują martwiaki ( powyżej IV typ )
1. Niewidzialność dla umarłych ( jeśli nie działa )
2. Mieczyk i atak z zaskoczenia
Jak dojedzie do zamku bez ataku to studiuje księgę.