PBF - Absencja!
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Kochani, w tym tygodniu moja aktywność będzie zauważalnie zmniejszona, zresztą widać to już teraz. W weekend pracuję, na dodatek wizytuje mnie przez trzy tygodnie teściowa - udostępniłem jej pokój gościnny, gdzie stoi stacjonarny komp, a sami rozumiecie, klepać jej w klawiaturę wieczorami nie wypada, jeszcze mnie będzie represjonować (jak to teściowa, wiadomo, te kobiety zdolne są do strasznych czynów w przypadku niepokornych zięciów)!
Stąd też prośba o wyrozumiałość i cierpliwość słana do Macieja78 czy Koszala (w drugim przypadku pomoc w edycji artu do KC).
Stąd też prośba o wyrozumiałość i cierpliwość słana do Macieja78 czy Koszala (w drugim przypadku pomoc w edycji artu do KC).
-
namakemono
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions:
i jak to po konkursie bywa pękło kilka butelek rumu na afterparty
byłem drugi, o włos od imprezy na Kubie, ale się pobawiłem, jak wytrzeźwiotam, to idę do roboty, po drodze muszę przeprosić kumpelę, którą nazwałem twórczo "kłębkiem starych rzęsów"
krótko mówiąc wybaczcie nieobecność, która się nieco przedłuża
byłem drugi, o włos od imprezy na Kubie, ale się pobawiłem, jak wytrzeźwiotam, to idę do roboty, po drodze muszę przeprosić kumpelę, którą nazwałem twórczo "kłębkiem starych rzęsów"
krótko mówiąc wybaczcie nieobecność, która się nieco przedłuża
-
mordimer00
- Reactions: