Centrala PBF
ok, szczegóły wkrótce
mimo, że postaci będą narzucone, same ich charakterystyki będą w dużej mierze swobodne, zarazem o ponadprzeciętnych zdolnościach
Teraz tylko poproszę Was- Dobro, Rikandur, mordimer00 o kilka rzeczy, żeby było łatwiej
- czas w ciągu doby/ tygodnia- kiedy macie go najwięcej, jak ma być akcja, to może uda się znaleźć podobny termin na granie
- mimo iż postacie Wam narzucę, chciałbym znać wasze preferencje. Jak napisałem będzie akcja, czyli bardziej idziemy w kierunku postaci nastawionych na wygrzew ale łatwiej mi będzie dobrać Wam odpowiednich BG, znając wasze zamiłowanie (agent? Zabójca? Komados sił specjalnych? Technik uzbrojenia/ handlarz bronią? Pilot wojskowy? Szef mafii/ tajnej organizacji terrorystycznej, rządowej?), ukierunkujcie się jakoś
tu przy okazji zapytam, czy ktoś z Was gotów byłby zagrać kobietą?
mimo, że postaci będą narzucone, same ich charakterystyki będą w dużej mierze swobodne, zarazem o ponadprzeciętnych zdolnościach
Teraz tylko poproszę Was- Dobro, Rikandur, mordimer00 o kilka rzeczy, żeby było łatwiej
- czas w ciągu doby/ tygodnia- kiedy macie go najwięcej, jak ma być akcja, to może uda się znaleźć podobny termin na granie
- mimo iż postacie Wam narzucę, chciałbym znać wasze preferencje. Jak napisałem będzie akcja, czyli bardziej idziemy w kierunku postaci nastawionych na wygrzew ale łatwiej mi będzie dobrać Wam odpowiednich BG, znając wasze zamiłowanie (agent? Zabójca? Komados sił specjalnych? Technik uzbrojenia/ handlarz bronią? Pilot wojskowy? Szef mafii/ tajnej organizacji terrorystycznej, rządowej?), ukierunkujcie się jakoś
tu przy okazji zapytam, czy ktoś z Was gotów byłby zagrać kobietą?
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2013, 08:30 przez koszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi najbardziej odpowiadają poranki do 10:00 albo wieczory, po 22:00 do 23:00, za wyjątkiem piątków i soboty.
Co do preferencji... jeżeli byłaby możliwość wcielenia się w szefa tajnej organizacji (niezależnie, czy tej "dobrej", czy "złej") to jak najbardziej byłoby to dla mnie idealne
potem w kolejce stoją technik medyczny, fixer i netrunner.
I wolałbym nie grać kobietą...
Co do preferencji... jeżeli byłaby możliwość wcielenia się w szefa tajnej organizacji (niezależnie, czy tej "dobrej", czy "złej") to jak najbardziej byłoby to dla mnie idealne
I wolałbym nie grać kobietą...
-
Rikandur
- Reactions:
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 3 times
Wieczory, sugeruję zostawienie turlania kostek w łapkach MG.
Lubię grać Solosami, nie mam nic przeciwko lasencji jako mojemu bohaterkowi (o ile dogadamy się w kwestii osobowości, ja nie chcę kogoś z kompleksem ofiary totalnej). Baba też człowiek i zagrać nią się da.
Nie mam nic przeciwko graniu Rockmanem, ale tutaj jest jeden bardzo istotny warunek ! NIE do super-brzydkich fanek ! TOTALNIE mam "traumę" po jednej takiej przygodzie. Te chichoty zmarłego czarnoksiężnika jakie mi reszta graczy zafundowała jak mnie już znaleźli, podłe szczurki, uraziły me delikatne serduszko.
Lubię grać Solosami, nie mam nic przeciwko lasencji jako mojemu bohaterkowi (o ile dogadamy się w kwestii osobowości, ja nie chcę kogoś z kompleksem ofiary totalnej). Baba też człowiek i zagrać nią się da.
Nie mam nic przeciwko graniu Rockmanem, ale tutaj jest jeden bardzo istotny warunek ! NIE do super-brzydkich fanek ! TOTALNIE mam "traumę" po jednej takiej przygodzie. Te chichoty zmarłego czarnoksiężnika jakie mi reszta graczy zafundowała jak mnie już znaleźli, podłe szczurki, uraziły me delikatne serduszko.
-
mordimer00
- Reactions:
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Byliby chętni do zagrania w świecie Conana, kontynuacja Mroku nad Delamirą. Kilka osób grało ew. jacyś nowi ochotnicy. Oto link do poprzedniej przygody http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=623 . Teraz na Fate byśmy grali.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013, 16:47 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ok. To jeszcze jeden ochotnik i możemy robić lub przerabiać postacie na mechanikę Fate. Grający w tamta przygodę dostaną jakieś punkty dodatkowe na rozwój. Możecie już sobie robić postacie wg Fate.
LINK do zasad Mechaniki:
http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=778
Tworzycie herosów i awanturników wg powyższego linku. Ale pulę umiejętności macie jak niżej:
1 umiejka na poziomie 4
2 umiejki na poziomie 3
3 umiejki na poziomie 2
4 umiejki na poziomie 1.
LINK do zasad Mechaniki:
http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=778
Tworzycie herosów i awanturników wg powyższego linku. Ale pulę umiejętności macie jak niżej:
1 umiejka na poziomie 4
2 umiejki na poziomie 3
3 umiejki na poziomie 2
4 umiejki na poziomie 1.
Jak napisałem w absencji w planach mam m.in Deadlands na mechanice SW. Można grać wszystkim,aczkolwiek przygoda dotyczy Texas Rangers,zatem albo postacie mogą być członkami albo wymagana będzie zawada wyjęty spod prawa.
Opcjonalnie możemy zacząć nim postacie napaskudziły sobie w papierach.
O obu Warhammerach wstępnie powiem ze będzie można zagrać Imperialnym bądź Chaotycznym bohaterem
Opcjonalnie możemy zacząć nim postacie napaskudziły sobie w papierach.
O obu Warhammerach wstępnie powiem ze będzie można zagrać Imperialnym bądź Chaotycznym bohaterem