Centrala PBF
Zdaję się, że Ulfhedin z PBF "Goblińska Brama" (Władca Pierścieni Gra Fabularna) definitywnie zyskał status NPC. Po ostatnich jego przychodach trochę mu się dostało, był zatruty, ale już niedługo wróci do siebie. W związku z tym zwolniło się jedno miejsce dla gracza, który chętnie wcieli się w zmiennokształtnego beorninga i wspólnie z resztą wesołej kompanii pomoże Beornowi - władcy dumnej rasy ludzi-olbrzymów odzyskać jego siostrzeńca, schwytanego przez gobliny i orki.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Niebawem pojawi się opcja dołączenia kolejną postacią do drużyny w Darze Skorpiona. Akcja rozgyrwa się w systemie Legendy 5 Kręgów. Jak ostatnio usłyszałem, sesja jest ciężka, co akurat mnie cieszy.
Dla chętnych nadmienię jedynie, że nie trzeba znać dotychczasowych wydarzeń, choć postać w pewnej części byłaby narzucona (nieco ograniczony wybór Klanów).
Dla chętnych nadmienię jedynie, że nie trzeba znać dotychczasowych wydarzeń, choć postać w pewnej części byłaby narzucona (nieco ograniczony wybór Klanów).
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Co prawda zapowiadałem w odległej przeszłości, że będę chciał uruchomić po zakończeniu DE i CzEM sesje spod znaku AFB oraz IIWW, ale plany nieco się zmieniły. Odczekam jeszcze trochę, ale mogę już teraz zdradzić, że będę zbierał zapisy na dwie nowe sesje: jedną w realiach Starego Świata (Warhammer), drugą zaś w Mrocznym Millenium (Warhammer 40.000).
Docelowo miejsce dla pięciu BG w każdej przygodzie. W Starym Świecie dopuszczalni ludzie, hobbity i krasnoludy oraz wszystkie bez mała profesje (kontrowersyjne można negocjować). W czterdziestce ludzie (tu chyba nikogo nie zaskoczyłem), dopuszczalne wszystkie profesje z wyjątkiem psionika, ALE uwaga - nie gramy Inkwizycją!
Pierwsza sesja na mechanice WFRP 2ed, druga na mechanice Dark Heresy.
Gdyby ktoś był zainteresowany, można się już powoli zgłaszać.
Docelowo miejsce dla pięciu BG w każdej przygodzie. W Starym Świecie dopuszczalni ludzie, hobbity i krasnoludy oraz wszystkie bez mała profesje (kontrowersyjne można negocjować). W czterdziestce ludzie (tu chyba nikogo nie zaskoczyłem), dopuszczalne wszystkie profesje z wyjątkiem psionika, ALE uwaga - nie gramy Inkwizycją!
Pierwsza sesja na mechanice WFRP 2ed, druga na mechanice Dark Heresy.
Gdyby ktoś był zainteresowany, można się już powoli zgłaszać.
-
mastug
- Reactions:
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 15 times
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem powrotu do mistrzowania. Brakuje mi KC ale ze względu na braki czasowe zdecydowałm się na prowadzenie przez PBF. Nie mam zbytniego doświadczenia w prowadzeniu przez forum dlatego pierwszą przygodę planuję poprowadzić dla jednego gracza. Jeśli ktoś ma ochotę na przygodę w świecie Orchii to zapraszam. Szczegóły:
System: KC - wersja dyskietkowo/mimowa (tzw. kanoniczna)
Ilość graczy: 1
Profesje: kasta wojownicza (możliwa druga profesja)
Dostępne rasy: ork(szlachcic), półork, uruk-hai
Poziom startowy: 0 (z możliwością awansu w trakcie przygody)
Rodzaj przygody (przynajmiej początek): służba w armi Katana
System: KC - wersja dyskietkowo/mimowa (tzw. kanoniczna)
Ilość graczy: 1
Profesje: kasta wojownicza (możliwa druga profesja)
Dostępne rasy: ork(szlachcic), półork, uruk-hai
Poziom startowy: 0 (z możliwością awansu w trakcie przygody)
Rodzaj przygody (przynajmiej początek): służba w armi Katana
-
deliad
- Reactions:
Jesli zdecydujesz sie na wiecej niz 1 pisze sie na orka szlachcica,moze byc łowca,robilbym za zwiadowce lub cos. Natomiast do warhammera i 40 Ketha zawsze i wszedzie
W mlotka chetnie krasnoludem. Nawet zabójcą trolli
PS Keth,która 40stka? Only war,black crusade czy rogue trader? A moze Deathwatch?
W mlotka chetnie krasnoludem. Nawet zabójcą trolli
PS Keth,która 40stka? Only war,black crusade czy rogue trader? A moze Deathwatch?
Ostatnio zmieniony 04 września 2013, 21:37 przez maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions: