PBF - Absencja!
-
mordimer00
- Reactions:
-
namakemono
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Mam obecnie krytyczny okres w pracy, ponieważ zostałem z zaskoczenia awansowany i poszerzono mi mocno zakres obowiązków. Co gorsza, ponieważ mój mówiony angielski nie jest wcale mocny (potrafię biegle czytać, ale nie mówić, bo się nigdy nie uczyłem profesjonalnie, tylko samemu ze słowników), komunikacja z nowymi przełożonymi jest nie lada wyzwaniem (tym bardziej, że już teraz zauważam wielką różnicę między wymową Anglików i Irlandczyków).
Na dodatek na okres jesiennych ferii (tak, tak, w Niemczech dzieci mają w szkole ferie jesienne, niemal zaraz po zakończeniu letnich) przyjechał mój ojciec. Ostatni raz widzieliśmy się dwa lata temu, więc jakoś głupio inwestować tę resztkę wolnego czasu, jaka mi zostaje w sieć i hobby, a nie w jego krótki pobyt.
Upraszam o wyrozumiałość i liczę, że to tylko stan przejściowy!
Na dodatek na okres jesiennych ferii (tak, tak, w Niemczech dzieci mają w szkole ferie jesienne, niemal zaraz po zakończeniu letnich) przyjechał mój ojciec. Ostatni raz widzieliśmy się dwa lata temu, więc jakoś głupio inwestować tę resztkę wolnego czasu, jaka mi zostaje w sieć i hobby, a nie w jego krótki pobyt.
Upraszam o wyrozumiałość i liczę, że to tylko stan przejściowy!
Wyjeżdżam dziś, wracam w niedziele wieczorem.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)