Wszystkie obiecywane w bliżej nieokreślonej przyszłości sesje na razie muszę odwołać, zamierzam skoncentrować się wyłącznie na tych już istniejących - trzech własnych oraz dwóch, gdzie mam status BG. W niedalekiej przyszłości najpewniej wycofam się mocniej ze świata PBF, przynajmniej na jakiś czas, ale zrobię to bez niepokoju o nasze grono, ponieważ wielu utalentowanych BG już przejęło tu po mnie pałeczkę!
PBF - Absencja!
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Bywałem na stronce bardzo rzadko w ostatnich czasach, ponieważ zwaliło się na mnie kilka nieoczekiwanych wyzwań: duże zmiany w pracy, do tego awaria komputera i jeszcze na dodatek choroba, najpewniej coś w stylu zapalenia oskrzeli. Mam zamiar szybko powrócić na forum, ale w najbliższych dniach będzie się to jeszcze odbywało etapowo, za co upraszam o wyrozumiałość.
Wszystkie obiecywane w bliżej nieokreślonej przyszłości sesje na razie muszę odwołać, zamierzam skoncentrować się wyłącznie na tych już istniejących - trzech własnych oraz dwóch, gdzie mam status BG. W niedalekiej przyszłości najpewniej wycofam się mocniej ze świata PBF, przynajmniej na jakiś czas, ale zrobię to bez niepokoju o nasze grono, ponieważ wielu utalentowanych BG już przejęło tu po mnie pałeczkę!
Moje gratulacje! Ja również na dniach spodziewam się potomka (bratanka) i częściowo wiem co czujesz 
Jak pewnie zauważyliście, ostatnio moja aktywność spadła. Nadrobię to od tej soboty 21 grudnia!
Jak pewnie zauważyliście, ostatnio moja aktywność spadła. Nadrobię to od tej soboty 21 grudnia!
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)