Centrala PBF
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Pula dostępnych form postaci i profesji jest nieco ograniczona. Możecie wybierać spośród albinosa, azylanta i marudera. Jeśli o profesje idzie, dostępny jest Bękart Wojny, Biofreak, Misjonarz, Nerd, Tracker, Vocal i Wizard (niedostępny jest Agent, Marshall i Metalurg). Poza tym pełna dowolność rasowa: biały, czarny, żółty, brązowy.
NIE wykupujcie żadnego ekwipunku (bardzo ważne).
Skoro zagrają Bartek i Procjon, pozostaje jeszcze jedno wolne miejsce.
NIE wykupujcie żadnego ekwipunku (bardzo ważne).
Skoro zagrają Bartek i Procjon, pozostaje jeszcze jedno wolne miejsce.
-
namakemono
- Reactions:
-
namakemono
- Reactions:
O, zaskoczyłeś mnie Araven. Mógłbym zagrać Twoją postacią jedynie, gdybyś desperacko chciał się wymiksować. I miałbyś na to solidne uzasadnienie 
Gdybym się zorientował wcześniej, to miałbym czas na spokojnie zająć się postacią, a teraz nie za bardzo mam kiedy. Spoko, dołączę w ewentualnej kontynuacji, jeśli takowa będzie.
Ale wielkie dzięki za gotowość
Gdybym się zorientował wcześniej, to miałbym czas na spokojnie zająć się postacią, a teraz nie za bardzo mam kiedy. Spoko, dołączę w ewentualnej kontynuacji, jeśli takowa będzie.
Ale wielkie dzięki za gotowość
Dobra.
Jest opcja cp2020- kontynuacja RHS- chętni są, postaci są, start może być 'od ręki' i tutaj kładę priorytet z uwagi na chęć graczy
jest opcja kontynuacji l5k- jest tam co robić, naprawdę jest co robić, jeśli znajdą się 3 postaci- lecimy
jest opcja startu New World- mam na myśli świarty 7th Sea, kampania a'la Piraci z Karaibów, lub zupełnie inna bajka- lecimy ze światem Mechwariora'a.
jest opcja, bym was bujnął w świecie afm, ale tam będzie koszmar- nie liczcie na przytulne postapo-bajanie.
Czekam z czymś a'la mini ankietą, głównie dotyczącą graczy moich PBfów, co chcecie?
Start po niedzieli. Deklaracje?
Jest opcja cp2020- kontynuacja RHS- chętni są, postaci są, start może być 'od ręki' i tutaj kładę priorytet z uwagi na chęć graczy
jest opcja kontynuacji l5k- jest tam co robić, naprawdę jest co robić, jeśli znajdą się 3 postaci- lecimy
jest opcja startu New World- mam na myśli świarty 7th Sea, kampania a'la Piraci z Karaibów, lub zupełnie inna bajka- lecimy ze światem Mechwariora'a.
jest opcja, bym was bujnął w świecie afm, ale tam będzie koszmar- nie liczcie na przytulne postapo-bajanie.
Czekam z czymś a'la mini ankietą, głównie dotyczącą graczy moich PBfów, co chcecie?
Start po niedzieli. Deklaracje?
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 13:18 przez koszal, łącznie zmieniany 1 raz.