Centrala PBF
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Prawdopodobnie w czerwcu, ruszam z kolejnym PBF-em w Conanie na Fate.
Ale będą nowe postacie, obecne są zbyt potężne już i zostaną NPC-ami po zakończeniu Skarbu Acheronu, chyba, że tam zginą.
Tworzenie postaci, będzie wg. zasad jakie opracowujemy nadal razem z Dobro. Czyli rasa i profesja jakie wybierzecie, będą miały wpływ zestaw waszych startowych umiejętności.
Będą jacyś chętni?
Ale będą nowe postacie, obecne są zbyt potężne już i zostaną NPC-ami po zakończeniu Skarbu Acheronu, chyba, że tam zginą.
Tworzenie postaci, będzie wg. zasad jakie opracowujemy nadal razem z Dobro. Czyli rasa i profesja jakie wybierzecie, będą miały wpływ zestaw waszych startowych umiejętności.
Będą jacyś chętni?
Ostatnio zmieniony 17 maja 2014, 22:55 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz mój łuk. Z tym, że musimy skończyć Skarb Acheronu 
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Moje postacie:
-
Araven
- Reactions:
Możesz grać Vanko odnośnie aspektów, wyglądu i zachowań oraz imienia, ale umiejętności wybierzesz jak początkujący, w sposób jaki wskażę potem.
To dotyczy każdego z was. Jak napisałem, wasze postacie rozwalają po 6 wojowników bez problemu.
Są o wiele za potężne. Chciałbym poprowadzić dla normalnych, herosów.
Teraz jak napisałem rasa i profesja wpływają na umiejętności postaci Gracza.
Ale spoko możecie grać obecnymi, ale zostaną im wybrane umiejętności od zera. I umiejętności, też się pozmieniały.
Czyli zachowacie Aspekty i przeszłość ale będziecie dużo słabsi, bo przegiąłem z waszym awansem w trakcie przygód obecnymi postaciami.
To dotyczy każdego z was. Jak napisałem, wasze postacie rozwalają po 6 wojowników bez problemu.
Są o wiele za potężne. Chciałbym poprowadzić dla normalnych, herosów.
Teraz jak napisałem rasa i profesja wpływają na umiejętności postaci Gracza.
Ale spoko możecie grać obecnymi, ale zostaną im wybrane umiejętności od zera. I umiejętności, też się pozmieniały.
Czyli zachowacie Aspekty i przeszłość ale będziecie dużo słabsi, bo przegiąłem z waszym awansem w trakcie przygód obecnymi postaciami.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 23:34 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
Araven
- Reactions:
8art i Deliad zajrzyjcie tutaj, post nr 11, pobierzcie sobie. Zignorujcie rasy i tamtejsze profesje, patrzcie tylko na umiejętności, zróbcie postacie z tamtych Umiejek.
wg schematu:
Poziom 6 - 1 umiejętność
Poziom 5 - 2 umiejętności
Poziom 4 - 3 umiejętności
Poziom 3 - 4 umiejętności
Poziom 2 - 5 umiejętności
Poziom 1 - 6 umiejętności
W razie problemów pomogę. ew. sam mogę Wam przerobić postacie. 8art sobie poradzi, a Deliad pewnie też, ale jak coś piszcie to wam przerobię.
Ktoś chętny, na 3 go Gracza w tym Pbf-ie, realia KC.
wg schematu:
Poziom 6 - 1 umiejętność
Poziom 5 - 2 umiejętności
Poziom 4 - 3 umiejętności
Poziom 3 - 4 umiejętności
Poziom 2 - 5 umiejętności
Poziom 1 - 6 umiejętności
W razie problemów pomogę. ew. sam mogę Wam przerobić postacie. 8art sobie poradzi, a Deliad pewnie też, ale jak coś piszcie to wam przerobię.
Ktoś chętny, na 3 go Gracza w tym Pbf-ie, realia KC.
KC? Ja chce! Poproszę o kompletne informacje i postać będzie gotowa w 2 dni 
Moje postacie:
Moje postacie:
-
Araven
- Reactions:
Poczytaj ostatnie wpisy Losu Najemnika, grać możesz kim chcesz postać Mordimera, jest księciem Waluzji, wyspy na jakiej skończyliśmy. Możesz grać nim, albo on będzie NPC-em. Poczytaj PBF-a to się zorientujesz co się tam działo. A postać robimy z umiejętnościami jak do Conana, bez ras i profesji stamtąd. Umiejętności są do Fantasy z Age of Arthur, jaki zakupił 8art. Chwała mu. Cechy rasowe pomyślimy.
Los najemnika ma ponad 143 strony.... Czytanie tego zajmie mi przynajmniej kilka miesięcy
Przeczytam ostatnie 10 stron, jak nic nie będę z tego rozumiał to poproszę o skrót 
Chciałbym nową postać; to rozumiem, że rasy-profesje z KC, umiejętności i sztuczki z Conana.
Chciałbym nową postać; to rozumiem, że rasy-profesje z KC, umiejętności i sztuczki z Conana.
Moje postacie:
Moje postacie:
-
Araven
- Reactions:
Tak napisałem kilka ostatnich stron przeczytaj.
Rasy i profesje z KC. Profesję z KC tworzysz sam na bazie umiejek z Conana. Bo one nie są do Conana tylko, a do Fate Fantasy dowolnego systemu. Bazują na Age of Arthur te umiejętności a to system fantasy osadzony jak wiadomo w arturiańskiej Anglii. Coś do ras się wymyśli.
W skrócie Gracze powstrzymali inwazję Obcych tzw. Władców, pająkopodobnych stworzeń, sprzymierzyli się z księciem wampirów, załatwili początkującego czarnotrupa i wiele innych tego typu akcji było.
Link do opisu tworzenia Postaci do Losu Najemnika: http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=961
Post nr 11 tam i powyższe uwagi.
Rasy i profesje z KC. Profesję z KC tworzysz sam na bazie umiejek z Conana. Bo one nie są do Conana tylko, a do Fate Fantasy dowolnego systemu. Bazują na Age of Arthur te umiejętności a to system fantasy osadzony jak wiadomo w arturiańskiej Anglii. Coś do ras się wymyśli.
W skrócie Gracze powstrzymali inwazję Obcych tzw. Władców, pająkopodobnych stworzeń, sprzymierzyli się z księciem wampirów, załatwili początkującego czarnotrupa i wiele innych tego typu akcji było.
Link do opisu tworzenia Postaci do Losu Najemnika: http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=961
Post nr 11 tam i powyższe uwagi.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2014, 22:06 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.