PBF - Wojna z Cieniem
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Wątek techniczny
No i po co było pyszczyć?
Jak daleko stoi ta kanalia? Trzeba go zabić od razu, albo wziąść jako zakładnika i po sprawie. Nie będzie mi tu pyszczył jakiś śmierdziuch. Katan uber alles! (Też mam taki aspekt i właśnie pakuje nas w kłopoty:))
Jakie są szanse, żeby doskoczyć do Kądzia i albo od razu ściąć mu łeb, albo przystawić sztych do szyi? Zakładam, że będzie miał aspekt zaskoczony, który zamierzam wykorzystać, wcześniej waląc przyśpieszenie. Smok gotowy do akcji żeby nas zabrać.
No i po co było pyszczyć?
Jak daleko stoi ta kanalia? Trzeba go zabić od razu, albo wziąść jako zakładnika i po sprawie. Nie będzie mi tu pyszczył jakiś śmierdziuch. Katan uber alles! (Też mam taki aspekt i właśnie pakuje nas w kłopoty:))
Jakie są szanse, żeby doskoczyć do Kądzia i albo od razu ściąć mu łeb, albo przystawić sztych do szyi? Zakładam, że będzie miał aspekt zaskoczony, który zamierzam wykorzystać, wcześniej waląc przyśpieszenie. Smok gotowy do akcji żeby nas zabrać.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Cóż jakie są na to szanse to się dowiesz jak spróbujesz, ale wcale nie takie wielkie, by być pewnym sukcesu.
Stracisz honor i wywołasz wojnę z jego nieumarłymi, chyba, ze go zabijesz.
Nekromanci są nader nieufni, czy będzie zaskoczony zdecydują testy Czujności.
Stracisz honor i wywołasz wojnę z jego nieumarłymi, chyba, ze go zabijesz.
Nekromanci są nader nieufni, czy będzie zaskoczony zdecydują testy Czujności.
Proszę o jednoznaczną decyzję, masz jakieś 2 metry do niego. Za nim są nieumarli, za Wami wasze siły.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
To może Avnar do niego doskoczy?;) walne na niego przyśpieszenie, w dodatku nie działa na niego magia. Jeśli Avnar tego nie chce, to ja to zrobię. Honor nie dotyczy takich rzeczy, to nie rycerz, tylko chaotyczny czarnoksiezknik. W wywiadzie nie liczy sie honor tylko skutecznosc.
Wezmiemy go jako zakładnika, martiwaki pod komende Emhyra, powinien je jakos ogarnac. Jak kolo nie bedzie wspolpracowal, to Deliad go spali powoli zywcem, a ja zatrszcze sie zeby zniszczyc i jego dusze
Wezmiemy go jako zakładnika, martiwaki pod komende Emhyra, powinien je jakos ogarnac. Jak kolo nie bedzie wspolpracowal, to Deliad go spali powoli zywcem, a ja zatrszcze sie zeby zniszczyc i jego dusze
A gdzie dokładnie stoi Kyrie Eleison? Jak koło Vadera, to jego reakcja będzie natychmiastowa - gdy Barth Vader rzuci się na nekromantę, Kyrie zrobi to samo, nie zastanawiając się nad skutkami. Ot bodziec - reakcja.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Moje postacie:
-
Araven
- Reactions:
Pytałem kto idzie negocjować, wyszło, że nikt, potem, że Avnar i Vader a teraz i Kyrie? W takiej sytuacji i Nekromanta nie będzie sam, taki głupi to on nie jest, sam was zdradził, to i zdrady oczekuje od was.
Jeśli i Kyrie tam jest, to Konrad ma II mumie strażnicze.
Avnar jest takoż 2 metry od niego, stoi obok Vadera a naprzeciw Nekromanty.
Jeśli i Kyrie tam jest, to Konrad ma II mumie strażnicze.
Avnar jest takoż 2 metry od niego, stoi obok Vadera a naprzeciw Nekromanty.
Na Avnara nie działa Magi kapłańska, a to czarnoksiężnik. Co robicie?
Ja tylko pytałem gdzie jestem, bo od ostatniej deklaracji akcja skoczyła do przodu 
Moje postacie:
Moje postacie:
-
Araven
- Reactions:
Poza Avnarem i Vaderem reszta jest 30 metrów i dalej.
Podobnie nieumarła obstawa jest około 30 metrów za Nekromantą.
Podobnie nieumarła obstawa jest około 30 metrów za Nekromantą.
Negocjujecie jak w Królestwie Niebieskim Król Jerozolimy z Saladynem, obstawa zachowuje dystans.
Czekam na jednoznaczne deklaracje atak na Nekromantę, czy zbieracie swoich rannych i zabitych i odchodzicie?
Czekam na jednoznaczne deklaracje atak na Nekromantę, czy zbieracie swoich rannych i zabitych i odchodzicie?
Ostatnio zmieniony 18 września 2014, 10:42 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
Obejrzyjcie sobie ten filmik, oddaje Wasze możliwości bojowe. Link poniżej.
I czekam na decyzję, możecie wszystko ale zadeklarujcie to
http://polter.pl/Aktorski-Cien-Mordoru-w70403I czekam na decyzję, możecie wszystko ale zadeklarujcie to
Ostatnio zmieniony 18 września 2014, 12:59 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Super filmik. Radagast trochę za gładki jak na półorka, ale pewne podobieństwo widzę. Jak rozumiem używał magii umysłu. Jedynie ten "nekromanta w dziwnym hełmie" za bardzo przypomina orka, tak bardzo, że można by pomyśleć, że to Vader i jego kamraci są tymi złymi co przegrywają. Ale to nie mam nadzieję, że to tylko pomyłka i nadinterpretacja z mojej strony. 
[offtopic]Araven:
Filmik to reklama gry komputerowej Shadow of Mordor, zrobiona na zamówienie w jakimś studiu filmowym. Generalnie mnie się bardzo podoba, to klimaty ze Śródziemia jak wskazuje nazwa gry, z I albo II Ery.
Ale może i jest to jakieś przesłanie pojedynczy Heros Ciemności kontra drużyna. Kto wie, druidzi czasem widzą przyszłość, może to jakaś wskazówka?.[/offtopic]
Ostatnio zmieniony 18 września 2014, 16:10 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
Filmik według mnie 8/10, extra
Kyrie zaczeka na efekty negocjacji - bo stoi z tyłu. Ale wciąż rozważa jak w szybkim czasie spalić jak najwięcej zwłok, przy okazji odprawiając msze żałobną do Katana (o ile coś takiego istnieje).
Moje postacie:
Moje postacie: