PBF - Znak Kobry
-
namakemono
- Reactions:
-
namakemono
- Reactions:
namakemono napisał(a):
MrCzui, napisz proszę coś więcej. Czy może jesteś tak tajemniczą postacią, że nawet Twoi kumple nie powinni o Tobie wiedzieć więcej niż tylko jak wyglądasz?
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Jeden zostaje w odwodzie na wszelki wypadek. Kto ma gadać? Ja odpadam ni chuja nie wiem jak to im powiedzieć żeby nie dostać kulki. Ale jak trzeba mogę wejść jestrm duży jsk gora dwa razy się zastanowia zanim mi jebna.
zaktualizuje się jak dojdę wieczorem do kompa
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
namakemono
- Reactions:
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Jeszcze jedna rzecz, trzeba zadzwonić do żółte go i zapytać na co możemy sobie pozwolić jak odpowiedź będzie "jednoznacznie negatywna". Taka impreza to świetny moment żeby dać publiczny przykład co się dzieje jak się nam odmawia. No bo jak powie NIE a tak będzie to nie ma wyjścia trzeba to rozegrać hardcorowo albo my albo oni.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
- Nik to do nikogo nie będzie strzelał, mam nadzieję, ale zgadzam się z Vegą. Tech med. w odwodzie. Jak nam postrzelą Białasa to kto wyciągnie z nas nadwyżkę metalu - Eric już prawie otworzył drzwi furgonetki ale cofnął rękę - Pomysł z telefonem też jest niezły bo przecież kurwa nie jesteśmy tu po to aby ich wszystkich pozabijać. Ja optuje za spokojnym wejściem wiecie "chcemy pogadać z szefem".
Sorki za absencję ale miałem urwanie dupy w pracy a z telefonu jadąc zajebiście nowoczesnym przegubowym ikarusem ciężko coś napisać. Postać wrzucę jak się trochę ogarnę w domu
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2014, 18:03 przez czak, łącznie zmieniany 1 raz.
Eric Temperstone
Technik - specjalizacja uliczny rusznikarz
Niewysoki, szczupły
Dredy do ramion
Ubranie bardzo nowoczesne głownie, ze sztucznych tworzyw. Czarne obcisłe spodnie przypominające skórę, podkoszulek bez rękawów ze świecącym logo firmy Pumadidas. Na to kurtka przeciwdeszczowa z kapturem też w żywych kolorach. Kurtka podszyta jest kevlarem.
Chemoskóra imitująca obwody scalone
Na ramieniu - tatuaż ukazuje jakby rozprutą skórę pod którą widoczny jest potężny chip komputerowy (procesor). Całość spasowana jest z chemoskórą i wygląda to tak jakby ścieżki scalone i procesor stanowiły część jakiegoś układu elektronicznego
Na przedramieniu - tatuaż 3D ukazujący kostkę sześciościenna. Na każdej ściance jest pozycja seksualna. Po klepnięciu kostka losuje jedną z nich. Całość jest fosforyzująca (albo świeci się niebiesko - zielonym kolorem) ale dopiero po dotknięciu.
ATRYBUTY
Technik - specjalizacja uliczny rusznikarz
Niewysoki, szczupły
Dredy do ramion
Ubranie bardzo nowoczesne głownie, ze sztucznych tworzyw. Czarne obcisłe spodnie przypominające skórę, podkoszulek bez rękawów ze świecącym logo firmy Pumadidas. Na to kurtka przeciwdeszczowa z kapturem też w żywych kolorach. Kurtka podszyta jest kevlarem.
Chemoskóra imitująca obwody scalone
Na ramieniu - tatuaż ukazuje jakby rozprutą skórę pod którą widoczny jest potężny chip komputerowy (procesor). Całość spasowana jest z chemoskórą i wygląda to tak jakby ścieżki scalone i procesor stanowiły część jakiegoś układu elektronicznego
Na przedramieniu - tatuaż 3D ukazujący kostkę sześciościenna. Na każdej ściance jest pozycja seksualna. Po klepnięciu kostka losuje jedną z nich. Całość jest fosforyzująca (albo świeci się niebiesko - zielonym kolorem) ale dopiero po dotknięciu.
ATRYBUTY