Co prawda wątpię żebym miał czas ale...
Sesja na skype
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Jeśli tyle osób jest chętnych to nasz chat na portalu raczej odpada, bo tam max 4 osoby. Inne wtedy nie mogłyby słyszeć wszystkich, przynajmniej tak mi się wydaje. W takim gronie nie testowałem, ale skoro nie zmieściłem się na sesji to przynajmniej wpadłbym protestować ile osób byłoby w stanie przysłuchiwać się. Zrobiłby się taki mały mastermind.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
[center]UWAGA
[/center]
Powoli przygotowuję przygodę, do końca tygodnia pewnie powstanie i wstępnie mogę powiedzieć, że sesja będzie w przyszłym tygodniu. Będę bazował na cudzym pomyśle, chwilowo własne nie wydają się wystarczająco dobre. Podejrzewam też, że trochę was zaskoczę miejscem akcji.
[center]Spotkanie organizacyjne[/center]
Przydałoby się zrobić test połączenia na kilka dni przed rozgrywką. W celu ustawienia słuchawek, ustalenia hosta połączenia i ogólnego omówienia warunków gry. Proponuję czwartek W TYM TYGODNIU.
Jeśli będzie nas dużo >4 osób -> trzeba będzie sprawdzić Roll20. Jeśli będzie nas mniej -> chat portalowy.
Czy są chętni?
Powoli przygotowuję przygodę, do końca tygodnia pewnie powstanie i wstępnie mogę powiedzieć, że sesja będzie w przyszłym tygodniu. Będę bazował na cudzym pomyśle, chwilowo własne nie wydają się wystarczająco dobre. Podejrzewam też, że trochę was zaskoczę miejscem akcji.
[center]Spotkanie organizacyjne[/center]
Przydałoby się zrobić test połączenia na kilka dni przed rozgrywką. W celu ustawienia słuchawek, ustalenia hosta połączenia i ogólnego omówienia warunków gry. Proponuję czwartek W TYM TYGODNIU.
Jeśli będzie nas dużo >4 osób -> trzeba będzie sprawdzić Roll20. Jeśli będzie nas mniej -> chat portalowy.
Czy są chętni?
-
Oggy
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/Oggy
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 10 times
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Been thanked: 52 times
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
@Never - mi tam nie przeszkadza, ostrzegam jednak, że może paść na pewien temat kilka gorzkich uwag, których może nie chciałbyś słyszeć.
@deliad - OK
Przypominam się o teście, będę na chacie portalowym po 22.
@deliad - OK
Przypominam się o teście, będę na chacie portalowym po 22.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2014, 16:06 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Been thanked: 52 times