Boże dopomóż - ten w którego wierzysz
sir - tradycyjny w tym klanie przedrostek wyrażający szacunek
mieszek złota - taka prowokacja, polegająca na bzdurnej cenie
dostarczyciel agawy próbował uwieść córkę gospodarza z Czterech Wiatrów, dlatego teraz jest tam kapucha w menu
Zapraszam do gry - krystalizuj
Przez te durne Kryształy zawaliłem dwie klasy w liceum, starczy mi już fachowości
Poprawka - rozmowa w SB pozwoliła mi zrozumieć, że w niezbyt jasny sposób dałem do zrozumienia, że można tu tą sesję krytykować - KRYTYKOWAĆ!
Padł np. argument, że sesja jest mało literacka, czyli że woń jaką roztacza w okół siebie goblin w karczmie Cztery Wiatry została mało poetycko opisana i nie budzi ontologicznych wyzwań, słusznie!
Sesja opiera się na tradycji anty-literackiej takiej jak np. campowa twórczość Howarda, całkowicie słabiutka z literackiego punktu widzenia, tylko jakoś tak wyobraźnie porusza...

Proszę mnie zaskakiwać, sugestia jest taka, że podstępnie chce wykradać graczy, pewnie na Tawernie też znajdą się ludzie którzy zaczną krzyczeć, że współpraca z drugimi portalem to błąd:
"Oni będą chcieli od nas, żebyśmy im robili mody", ale to nie jest mój punkt widzenia.
Na Tawernie prowadzę kilka dziwnych projektów, przykładowo rozkręcam grę Latryna Nostradamusa, to może również zaistnieć tutaj, jeśli ktoś natomiast potrzebuje pomocy, np. potrzebował by postaci do gry to chętnie się zgłaszam, mam nadzieję że będziemy jak najwięcej rozmawiać.
Tawerna jest dla mnie szczególnym miejscem, przypuszczam jak ten portal dla wielu z was, umożliwia mi ekspresję, są tam ludzie których lubię i którzy mnie akceptują - tu się dopiero poznajemy.
Proszę się śmiało dzielić, krytykować i wnosić pełnymi garściami!
Pomysł, że moja sesja mogłaby konkurować z innymi prowadzonymi przez MG robiących to tutaj, czyli "zawodowo", jest tak samo wiarygodny, jak myśl że ktoś oderwany od RPG zacznie wymiatać w turniejach MiB, nie można powiedzieć, że to nie możliwe - matematycznie szanse istnieją.
Jeszcze raz zapraszam do gry jak i do dyskusji o niej!
Je?li chcia?by? ze mn? porozmawia?, a moje wypowiedzi uzna?e? za chaotyczne; uwa?asz, ?e nadu?ywam skrótów my?lowych lub z innego powodu potrzebujesz pomocy w nawi?zaniu ze mn? kontaktu, popro? o ni? moich przyjació? z Tawerny - Lew, ^IvE, huth.