Od piątku wieczór do poniedziałku wieczór mnie nie ma (wybywam na koncert Manowara). Więc możliwe, że ekipa z Cieni będzie musiała pozostać na weekend z gryzącym problemem pradawnego Zua.
PBF - Absencja!
Widzę że PBF Absencja cieszy się ciągłą popularnością i ma najwięcej graczy.
Tak więc i ja coś tu napiszę. 
Od piątku wieczór do poniedziałku wieczór mnie nie ma (wybywam na koncert Manowara). Więc możliwe, że ekipa z Cieni będzie musiała pozostać na weekend z gryzącym problemem pradawnego Zua.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
Panie i panowie, wybaczcie, mam służbowy wyjazd i do niedzieli wieczorem mnie nie będize :/
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Nie ma mnie od jutra wieczór (czwartku), aż do końca tygodnia. Postaram się więc dziś napisać tu i ówdzie. Mam nadzieję, że pojawię się już w poniedziałek - a jeśli nie, to na pewno we wtorek.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
lightstorm
- Reactions:
Z góry chcę przeprosić za opóźnienia w PBF'ach, ale ostatnio mam naprawdę mało czasu na siedzenie przy komputerze, a co dopiero śledzenie forum. Wolny czas poświęcam na sen i regenerację, bo się przepracowałem.
Teraz już jest lepiej, ale mam gości więc nie wiem ile uda się skrobnąć.
Teraz już jest lepiej, ale mam gości więc nie wiem ile uda się skrobnąć.
[center]To rule in blood is to rule in truth. Ventrue Clan Motto[/center]