Ps. Tez zauważyłam zmianę języka i to na lepsze. Horacy wydaje się teraz trochę bardziej ogarnięty w etykiecie, szczególnie przy damie, ;p choć francuskie przekleństwa ona niestety tez zrozumie, w końcu pochodzi z Prowansji ...
Charleston by Night - techniczny
Suriel ja się na gramatyce i stylu zbytnio nie znam, ale tak chce tylko powiedzieć, że lubię twoje wpisy i twój sposób patrzenia na świat tą postacią. Często tez sprawiasz, że oparskuję ze śmiechu ekran monitora i mam lepszy humor na cały dzień
dzięki za te chwile 
Ps. Tez zauważyłam zmianę języka i to na lepsze. Horacy wydaje się teraz trochę bardziej ogarnięty w etykiecie, szczególnie przy damie, ;p choć francuskie przekleństwa ona niestety tez zrozumie, w końcu pochodzi z Prowansji ...
The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Te dwie dziewczęta to Victoria i Horacy a w tle nawet się stary Ventrue z wody wyłania... 
Natomiast te dwa koniki które ciągną przyczepę ojczulka pastora (w tej roli widziałbym Terrego) to dwa ghuliki, rzecz jasna...
Natomiast te dwa koniki które ciągną przyczepę ojczulka pastora (w tej roli widziałbym Terrego) to dwa ghuliki, rzecz jasna...
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2016, 18:45 przez Suriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
No cóż... Nic dodać nic ująć. Tylko Viktorii nie przystoi mówić tego na głos. Lub tez myśleć. Myślę że szlachetny pan będzie zdegustowany takim towarzystwem.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2016, 16:33 przez Zin-Carla, łącznie zmieniany 1 raz.
The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
-
Frater_Terry
- Reactions:
rozwinąłem odrobinę posta 936, bo kiedy wczoraj go wklejałem byłem mocno niepocieszony, a czasu brakowało na więcej...
Dobrze, że ten Mallus ma imię przez dwa L. Bałbym się, gdyby było przez jedno. 
Niemniej nie mogę się powstrzymać, by nie uśmiechnąć się czasami myśląc o tym, że nazywa się:
"Szlachetny zwitek wełny"
...
No dobrze, dobrze, tak naprawdę wiem, że Mallus w łacinie średniowiecznej oznaczało kogoś posiadającego władzę na miejscu zgromadzeń. Często kogoś kto miał prawo osądzać innych. Jednak nie mogę się powstrzymać by nie myśleć o wełnie... Przepraszam Lightstorm za ten offtop (pewnie zaraz Mallus prewencyjnie utnie mojej postaci głowę).
Niemniej nie mogę się powstrzymać, by nie uśmiechnąć się czasami myśląc o tym, że nazywa się:
"Szlachetny zwitek wełny"
...
No dobrze, dobrze, tak naprawdę wiem, że Mallus w łacinie średniowiecznej oznaczało kogoś posiadającego władzę na miejscu zgromadzeń. Często kogoś kto miał prawo osądzać innych. Jednak nie mogę się powstrzymać by nie myśleć o wełnie... Przepraszam Lightstorm za ten offtop (pewnie zaraz Mallus prewencyjnie utnie mojej postaci głowę).
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
lightstorm
- Reactions:
Postanowiłem napisać tego posta, bo chcę się dowiedzieć jak gracze oraz czytelnicy odbierają moją pierwszą przygodę w formie PBF. Prosiłbym o informacje zwrotną, bo jestem na etapie w którym potrzebuję jakiegoś zwrotu, czy też odzewu graczy oraz czytelników.
[center]To rule in blood is to rule in truth. Ventrue Clan Motto[/center]
Horacy kurde następnym razem spisze ci wielka księgę zachowań dworskich, stron 500, i będę cię lać po głowie, aż se jej nie wbijesz całej! Foch! - hahahahh
To powie Viktoria łapiąc Horacego za rękaw i odciągając gdzieś na bok gdy będzie ku temu stosowna okazja
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft