Uwaga awanturnicy! Uzupełnione karty postaci znajdziecie na stronie nr 1 niniejszego tematu. Keth i Lightstorm - czekam jeszcze na wasze decyzje na co chcecie rozdać PD. Zajrzycie też (wszyscy) czy zgadza wam się ekwipunek.
Jutro czas najwyższy ruszyć z przygodą!
PBF Dom pełen łotrów - techniczny
Koszal wydaje mi sie ze zle opisałeś swojego posta w nagłówku bo z tego co rozumiem my jesteśmy na "odmęcie głębin" , a sigil i reszta ekipy na "gwieździe". Czy się mylę???
The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
Widzu, ja i tak czekam na info od MG czy dobrze zinterpretowałem to, co mi opisał czy może jednak wygląda to nieco inaczej. 
A tak na marginesie: Vanko musiał nieźle zachlać, Koszal, że mu się pomyliły statki.
A tak na marginesie: Vanko musiał nieźle zachlać, Koszal, że mu się pomyliły statki.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2016, 11:00 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
Hey, panowie i panie! Nehaher, Galvat i Garro są na "Gwieździe Argos", zaś Eyre i Vanko pod pokładem "Odmętów głębin"!
Dziś wieczorem aktualizacja, zobaczymy co tam się z wami stanie...
Dziś wieczorem aktualizacja, zobaczymy co tam się z wami stanie...
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)