Treant napisał/a:
Właściwie to stanowisko przewodniczącego w II edycji wygrał ghasta, ale skoro deklaruje uczestnictwo, to mamy wakat. Co Ty na to?
Konkurs na scenariusz-II edycja
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to nie widzę przeszkódTreant napisał/a:
Właściwie to stanowisko przewodniczącego w II edycji wygrał ghasta, ale skoro deklaruje uczestnictwo, to mamy wakat. Co Ty na to?
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]Powodzenia w kompletowaniu grona jurorów!leobardis napisał/a:
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to nie widzę przeszkód
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
Uczestnicy już się zgłaszają - jurorów dla odmiany ubywa.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
W takim razie to jest najlepszy moment na werbunek jurorów - kto chciałby poznać treść nowych scenariuszy przed opublikowaniem i jeszcze mieć możliwość wystawić im odpowiednią ocenę? Venar...?
1. Leobardis
2.
...
1. Leobardis
2.
...
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010, 13:27 przez leobardis, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]-
Shadowrunner
- Reactions:
Mnie się nie chce pisać scenariuszy (a w zasadzie: poprawiać konspektów scenariuszy, którymi mam zawalony dysk twardy żeby zaczeły wyglądać jak przyzwoite przygody) to w drugiej edycji mogę być jurorem tak że jeśli można i nikt nie ma nic przeciwko to chciałbym zgłosić swój akces do "rzyri" 
A pomysł który ktoś podsunął z sekretarzem konkursu który jako jedyny zna przyporządkowania scenariusz-autor i nie bierze udziału w głosowaniu jest dobry - na polterze tak mają przy konkursach i to jest sprawdzona metoda, mozna by ją zaimplementować i u nas
PS!
Jakby coś - gdyby zgłosiło się jeszcze 2 "żurorów" - to ja mogę zrezygnować z uczestniczenia w "żury" i przyjąć na siebie zaszczytną pozycję sekretarza KC
A pomysł który ktoś podsunął z sekretarzem konkursu który jako jedyny zna przyporządkowania scenariusz-autor i nie bierze udziału w głosowaniu jest dobry - na polterze tak mają przy konkursach i to jest sprawdzona metoda, mozna by ją zaimplementować i u nas
PS!
Jakby coś - gdyby zgłosiło się jeszcze 2 "żurorów" - to ja mogę zrezygnować z uczestniczenia w "żury" i przyjąć na siebie zaszczytną pozycję sekretarza KC
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010, 17:45 przez Shadowrunner, łącznie zmieniany 1 raz.
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
Świetnie !
W takim razie brakuje nam tylko jednego jurora.
I. Leobardis
(przewodniczący - łącznik pomiędzy autorami a jurorami , nie oceniający aczkolwiek nie omieszkam dawać swoich sugestii jororom)
1. Keth
2. AS
3. Shadowrunner
4. Vampire1308
5. ...
ktoś odważy się stanąć na wysokości zadania?
W takim razie brakuje nam tylko jednego jurora.
I. Leobardis
1. Keth
2. AS
3. Shadowrunner
4. Vampire1308
5. ...
ktoś odważy się stanąć na wysokości zadania?
[center]
[/center]
[center]
[/center]