Moglibyście tylko gdzieś bliżej mieszkać - Wawa, Łódź, Wawa, Łódź...
Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
W pomieszczeniu do gry będę w koszulce, nie ma to tamto. Mam nadzieję, że za rok kolejnych dwóch panów będzie ukoszulczonych
Na kolejnym, trzecim Konie. Bo liczę, że na jednym się nie skończy.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010, 14:40 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
No dobrze, wczoraj podjąłem kolejny trud jakim jest wyciągnięcie na KryształKon ASa. Z jakim skutkiem to się okaże, le jego uczestnictwo na zlocie i możliwość wymiany uwag "face to face" z użytkownikami portalu uważam za niezbędne. Zobaczymy czy to się uda, ważne abyśmy mieli konkretny termin ustalony.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
No to jestem zaskoczony! Obecność ASa pozwoli zweryfikować nam całe mnóstwo problemów, pogadać o reedycji bezpośrednio.
To spytaj się ASa kiedy najbardziej pasuje, albo może-jakie terminy mu pasują, wówczas będziemy tak kręcić by na nie wypadło.
To spytaj się ASa kiedy najbardziej pasuje, albo może-jakie terminy mu pasują, wówczas będziemy tak kręcić by na nie wypadło.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 10:52 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Słusznie prawi. Dać mu kiszonego!Mrufon napisał/a:
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
Może trzeba najpierw ustalić jak daleko uczestnicy zlotu są skłonni się wypuścić w teren - dla mnie do przyjęcia jest każde województwo sąsiadujące z łódzkim.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Szatan zstąpił w nocy do mojej chałpy. Obudził mnie i tako rzecze:
"Synu, nadeszła wiekopomna chwila, księżyc już wzeszedł i godzina się zbliża. Musisz doprowadzić ten wyjazd do finału. Zwerbuj jak największą ilość osób pod pozorem gry w te Kryształy Czasu, by napełnić ich ciałami mój nigdy nie nasycony żołądek. Postąp zatem jakośmy ustalili - otruj wszystkich a solą i majerankiem dobrze posyp."
NO TO GRAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niniejszym ustalam terminy (chwilowo jeszcze dwa, wybierzemy jeden):
11-13 II lub 18-20 II. Wyjazd w piątek po pracy, powrót w niedzielę. Inzwischen gramy w KC ile wlezie. Niech każdy z tych co się deklarowali wpisze się na któryś z tych terminów i wybierzemy ten, gdzie będzie więcej graczy. Howgh!
11-13 II - mruf
18-20 II - mruf
P.S. Weźcie sól i majeranek, zrobimy grilla C:V
"Synu, nadeszła wiekopomna chwila, księżyc już wzeszedł i godzina się zbliża. Musisz doprowadzić ten wyjazd do finału. Zwerbuj jak największą ilość osób pod pozorem gry w te Kryształy Czasu, by napełnić ich ciałami mój nigdy nie nasycony żołądek. Postąp zatem jakośmy ustalili - otruj wszystkich a solą i majerankiem dobrze posyp."
NO TO GRAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niniejszym ustalam terminy (chwilowo jeszcze dwa, wybierzemy jeden):
11-13 II lub 18-20 II. Wyjazd w piątek po pracy, powrót w niedzielę. Inzwischen gramy w KC ile wlezie. Niech każdy z tych co się deklarowali wpisze się na któryś z tych terminów i wybierzemy ten, gdzie będzie więcej graczy. Howgh!
11-13 II - mruf
18-20 II - mruf
P.S. Weźcie sól i majeranek, zrobimy grilla C:V
[/center]