FUN

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 11 września 2014, 12:32

8art - czy hipotekę przyjmiesz za to dzieło? Wszyscy się zastawimy, bo warto. Pod jednym warunkiem - musi być 1000 ras na jeden tom.

MrCzui
Reactions:

Post autor: MrCzui » 11 września 2014, 12:38

Mam taką rasę: Mastodont Megas. Sam wymyśliłem, serio. Jak będę w elitarnej grupie doradczej możesz z MM korzystać ile dusza zapragnie.

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 11 września 2014, 20:40

@Mruf
Przyjmuje wszelkiego typu przedpłaty: złotówki, dolary, jeny, funty, euro, złoto, platynę, auta, czeki, nieruchomości (żony tylko nie przyjmę raczej...;))

Nie ma problemu Mrufon, może być 1000 ras na tom. Za dobrą przedpłatę możesz wejść do elitarnej grupy doradczej i być super konsultantem ds ras;)

@Przemo
Odpowiadam na Twoje pytania:

Książki będą najzajebistszym dziełem jakie widziała ludzkość. Tolkien, Martin i oczywiście A. Szyndler wymiękną. Akcja będzie zapierniczać jak Pendolino, będzie coś dla mężczyzn, dla kobiet a nawet dla gender.
Szczegółów fabuły niezdradzam, bo jak wiadomo wszędzie czychają opłacani przez konkurencję dywersanci. Ktoś próbował dostać się już do mojej legendarnej szuflady, w której trzymam stare gacie. Była próba zamachu na moje życie, zapewne podjudzana przez zazdrosnych autorów.

Jeszcze jakieś pytania?

@MrCzui
Mam Mastodontusa Megasowego (zbieżność nazwy przypadkowa) i jeszcze Megasa Mastodontusowego. Ale widzę w Tobie potencjał. Dobra wpłata na moje konto i możesz być moim klakier... Znaczy się testerem i konsultantem.

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 11 września 2014, 20:59

Uważaj 8art, bo ostatnio mam wenę, gdy przychodzi mi ośmieszyć pyszałków.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35

Araven
Reactions:
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 11 września 2014, 21:02

@8art
Zajebiście się zapowiada. A kiedy będą jakieś próbki pańskiego geniuszu?, a tym, że będzie coś i dla mężczyzn i dla kobiet i nawet dla gender, powalił pan świat na kolana. Hm a co będzie dla "gender"? Pewnie to co dla kobiet i mężczyzn w jednym, czy coś specjalnego?

Na razie nie mam więcej pytań, ale już kombinuję jak tu legalnie zdobyć środki na zostanie pańskim konsultantem. I proszę uważać na konkurencję, najwredniejsi są z Druidarium...

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post autor: wasut » 11 września 2014, 21:34

Przekujcie chłopaki swą wenę w coś produktywnego, dokopywanie Arturowi w każdym wątku, od jakiegoś czasu, już jest mało ciekawe... Za niedługo będziemy mieli nowy theme dla naszego forum i nie będą to ani KaCety ani IronKingdoomsy...

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 11 września 2014, 22:15

@Araven
Niestety to stanowisko nie jest dłużej dostępne.

@wasut
Proszę bardzo:
Napisał imć 8art powieść tajemną
- Padajcie ludy na twarz przede mną!
Tolkien, Martin, Szyndler także
zerem przy mnie, a to znak, że
bogiem prozy się ogłoszę.
Dusze mi oddawać proszę!
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 15 września 2014, 18:26

Dostał imć Ghasta tekę admina
i srogim basem gromić zaczyna:
- Hejtu na portalu w bród,
trza go wyciąć niczym wrzód!
Mam ja wreszcie tęgą lagę
na tym co oszczali Sagę! -
I już w 'Usuń' przycisk mierzył
lecz go wcale nie uderzył,
bo ten nagle zszarzał cały
i histerie się ostały.

kaceto
Reactions:

Post autor: kaceto » 15 września 2014, 18:48

Dostał imć Ghasta tekę admina
i srogim basem gromić zaczyna:
Ja na hejty nie pozwolę!
Za głupoty i swawole
będą bany - nie pozwolę
aby AS obrażała mi tu masa.
Wszyscy teraz uważajcie,
ASa więcej nie kalajcie!
Bo jak nie, to wy już wiecie,
ghasta was stąd raz-dwa wymiecie!
A za karę, dodatkowo, każe czytać Sagę zdrowo!
Wieczorami, do poduszki,
aby śniły się... cycuszki
;)

Araven
Reactions:

Post autor: Araven » 15 września 2014, 18:59

Co za wysyp poetów. Coraz lepiej Wam idzie.

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 16 września 2014, 09:15

zloD ZARA WAM DAM BANY WY TROLLE JEDNE zloD

[center]:D[/center]

Araven
Reactions:

Post autor: Araven » 19 września 2014, 19:57

KFC wynalazł poniższy rysunek, mam go z Poltera. Jak Wam się podoba mastodont ultras ?

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 września 2014, 21:07 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.

Dingo
Reactions:

Post autor: Dingo » 20 września 2014, 20:22

Biedny AS, jeśli to czyta to pewnie łzy, kryształowe i samotne, mu się w oku kręcą. No dosłownie Grunwald w miniaturze.:)
Czy jestem szlachta? Jestem. Bo ju? zdarzy?o si? kogo? zaszlachtowa?, SZabl?, SZtachet?, SZtyletem i SZyndleria?skim SZlaparkiem.

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Post autor: Suriel » 25 września 2014, 22:17

Bazyl, strasznie mi się łezka w oku zakręciła jak Czegoj znalazł to:

http://tawerna.rpg.pl/Magiczne-utensyli ... 2-a991.php
http://tawerna.rpg.pl/Magiczne-utensyli ... 1-a979.php

Teraz, jesteśmy starsi o te dziesięć lat i mądrzejsi, wiec nam takie głupoty już nie wypadają.
I dlatego właśnie zamierzam je zrobić ponownie... :D
Najwyżej mnie stąd wyrzucą.

[center]"Wśród wielu wspaniałych przedmiotów magicznych są również i te może nieco mniej udane z których kilka, tych najbardziej osławionych, postanawiamy nieniejszym przytoczyć tutaj ku przestrodze naszych studentów magii.."[/center]
[center]Mistrz Zohar na wykładzie z umagiczniania[/center]

Wielka Księga Wszechwiedzy: zwana także, ze względu na twórcę Ostoją Mądrości Isthara Wyniosłego, który wszystkich pozostałych magów zwykł uważać za głupków, jeśli nie za debili. Księga ta wyświetla odpowiedź nawet na najbardziej trudne pytanie, zadane przy jej otwarciu. Na kolejnych stronach wyjaśnia temat tak długo by każdy, absolutnie każdy, mógł go w pełni zrozumieć. By dodatkowo ułatwić przyswajanie wiedzy, odpowiedź jest magicznie wyświetlana na każdej stronie księgi w postaci kolorowych obrazków z dialogami w chmurkach.

*Pewien niesmak może budzić fakt, iż większość nawet prostych odpowiedzi jest tłumaczonych przez czas dłuższy niż potrzebny do przeczytania 13 tomowej powieści ale podobno ulega on nawet dwukrotnemu skróceniu, kiedy Księga wszechwiedzy czytana jest w skupieniu w dobrze oświetlonych miejscach przeznaczonych na defekację.

Proszę się nie krępować i dopisywać. Każdy może i jest mile widziany a zwłaszcza ci co są jedynie nie piszącymi "czytaczami" na tej stronie.
Ostatnio zmieniony 26 września 2014, 08:01 przez Suriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 26 września 2014, 08:44

To jest bardzo dobre i nie wiem za co miałbyś być wyrzucony z tej strony? Poleciłbym nawet założenie samodzielnego wątku, ale może poczekajmy, czy chwyci i przyłączą się inni. Jeśli tak to bądź pewien, że takowy się pojawi. Dobry humor zawsze w cenie, nawet jeśli trochę kąśliwy.

ODPOWIEDZ