Ja komuś odbieram?
Niestety, czy zdajesz sobie z tego sprawę czy nie, ale bardzo wielu użytkownikom zamknąłeś usta (nie klikają). Dlaczego? Bo Twój ton wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Zwyczajnie wolą nie dyskutować z takim partnerem. To powoduję, że przestali dopasowywać.
Skoro nie pasuję, to najwyraźniej wprowadzono mnie w błąd. Trudno zatem. Skoro tak bardzo nie pasuję, to już wiesz, ze w KC-towcu mozez wrzucić Karana. Tymczasem Jeżyka i inne materiały mojego autorstwa, zapewne kompletnie nie pasujace do portalu, możesz spokojnie usunąć.
Nic przecież straconego. Portal bedize wkrótce obfitował w bogate listy setek profesji (karateka czy swiniopas jako nastepny?), nowych arcyczarów (proponuje coś dla alchemików, np. jakieś spopielenie zamku na III kręgu) czy jakis arcymieczy czy superpłaszczy ułozonych dla ulubionych postaci graczy. Oczywiście obowiązkowo wyłącznie komentarze pozytywne, bo do wizji portalu nie pasuje by krytykowac czyjś wysiłek.
Masz racje, że do takiej wizji portalu kompletnie nie pasuję.
Hauerine proszę o czytanie ze zrozumieniem. Nie pasujesz do MOJEJ wizji portalu. Czy on będzie wyglądał jak przytoczyłeś wyżej - nie mam pojęcia. Na całe szczęście dla mnie i dla Ciebie (choć nie wiem czy dla innych) są ludzie na tym portalu, którzy może mają więcej zimnej krwi ode mnie i powstrzymują mnie przed zrobieniem tego o czym pisałeś. Dla mnie Twoje materiały (w części) zaczynając od astralnego wojownika, rzeczywiście nadają się na klocki, o których również wspomniałeś. Nie odkrzykuje jednak tego na forum publicznym, choć jasno daje do zrozumienia własne zdanie. Z punktu widzenia mechaniki KC, jeszcze idzie z nimi wytrzymać, jednak jak sobie pomyślę o próbie ich wprowadzenia do świata KC to mi się flaki przewracają. Zupełnie tragicznie jest, kiedy dodatkowo pomyślę Kto je stworzył to wtedy dopiero brzmi prawie całość jak herezja. Niestety jak sam powiedziałeś w PW do mnie - Ty wybierasz pepsi i jesteś sobą, ale w tym przypadku to ja jestem sprite a Ty pragnienie, więc uważaj na to co robisz i mówisz.
Ech, a już myślałem że wszystko się porządkuje a to znów te złośliwości i to na dodatek bardzo brzydkie... masakra.
Nie w porządku jest to, że jeden użytkownik zakrzykuje innych. Nawet niech on będzie super mądry, inteligentny i super wiedzący. Jeśli jest taki ach i och to niech zakłada konkurencyjny portal o KC-tach.
Jednego użytkownika już ma. Sam się zarejestruję, żeby zobaczyć jak działa konkurencja. Boję się tylko, czy przy takiej formie prowadzenia dyskusji jaką prezentuje Hauerine, wielu użytkowników to tam nie będzie.
Dlatego proszę publicznie Hauerine stonuj swoje wypowiedzi.
Zaprzestańcie osobistych wycieczek.
W wątku - To wam nie przeszkadza? - takie wycieczki są bardzo wskazane. Mi bardzo przeszkadza sposób prowadzenia dyskusji na forum KC-tów przez jednego z użytkowników o czym informuję.