Przedstaw się
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Witam. Mam na imię Tomek. 36 lat, w Kryształy grałem z 10 lat tak od 20 roku zycia. Teraz miałem kilka lat przerwy, ale znalazłem ten portal dzięki linkowi od kolegi i postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Wszystkich.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2011, 09:07 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehh... Nadszedł ten czas... Ujawniania się...
Nadali mi imię Jacek, i tak raczej pozostanie do końca mego żywota.
Wiek, chyba jak większość "starych wyjadaczy" 35 i pół na chwilę obecną.
A na świat przybyłem w takiej małej "wsi", w centrum Polski, co ją Łodzią zowią, i do tej pory po jej ulicach wędruję.
Szczerze - nie pamiętam skąd link miałem do strony, ale chyba jakieś wojaże po Necie ujawniły a, że miałem sentyment do pierwszych wydań MiMów (ginie w pomrokach dziejów gdzie je posiałem :/ ) "rejestrnąłem" się.
I tak było kilka latek ciszy i milczenia... ostatnio coś mnie wzięło.
Ze sprawą erpegów musiałem zadowolić się osłuchaniem z sesji kumpli, niestety powyrastali (nie chce się, mało czasu bo praca... itp, brak chęci do prowadzenia) i jakoś nie miałem dotąd okazji zobaczyć na żywo. Po kilku piwach to plany rodzą się, że "co to nie my..." ale na kacu się rozpływało we mgle zapomnienia.
Tutaj sobie stawiam pierwsze kroczki w PBF'ie... Co z tego wyjdzie, czas pokaże. Może kilka lat zapychania w Mud'a Arkadia ciut pomoże...
W ramach wolnego czasu, pomęczycie się z moimi "dzikimi" komentarzami, dogadywankami, i co mi tam spłynie na palce a wleję w klawisze. Jak nie wytrzymacie to zlinczujecie
To tak trochę o mnie na dzień dobry.
Nadali mi imię Jacek, i tak raczej pozostanie do końca mego żywota.
Wiek, chyba jak większość "starych wyjadaczy" 35 i pół na chwilę obecną.
A na świat przybyłem w takiej małej "wsi", w centrum Polski, co ją Łodzią zowią, i do tej pory po jej ulicach wędruję.
Szczerze - nie pamiętam skąd link miałem do strony, ale chyba jakieś wojaże po Necie ujawniły a, że miałem sentyment do pierwszych wydań MiMów (ginie w pomrokach dziejów gdzie je posiałem :/ ) "rejestrnąłem" się.
I tak było kilka latek ciszy i milczenia... ostatnio coś mnie wzięło.
Ze sprawą erpegów musiałem zadowolić się osłuchaniem z sesji kumpli, niestety powyrastali (nie chce się, mało czasu bo praca... itp, brak chęci do prowadzenia) i jakoś nie miałem dotąd okazji zobaczyć na żywo. Po kilku piwach to plany rodzą się, że "co to nie my..." ale na kacu się rozpływało we mgle zapomnienia.
Tutaj sobie stawiam pierwsze kroczki w PBF'ie... Co z tego wyjdzie, czas pokaże. Może kilka lat zapychania w Mud'a Arkadia ciut pomoże...
W ramach wolnego czasu, pomęczycie się z moimi "dzikimi" komentarzami, dogadywankami, i co mi tam spłynie na palce a wleję w klawisze. Jak nie wytrzymacie to zlinczujecie
To tak trochę o mnie na dzień dobry.
Wojaże!?! Wierz mi, że gdybym miał sensowną pracę w Łodzi, to bym się nie pofatygował do Wawy od ładnych kilkunastu lat. Prawdą jest jednak to, że na weekendy wracam do domu.goldwin napisał(a):
Na początku próbowałem się pod jakąś sesję podpiąć ale niestety, Trean'cik mi wyjechał na wojaże Wawa-łódź
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Pozostaje wierzyć, że będziesz mile zaskoczony zasobami tego portalu oraz ogromem fanowskich materiałów do KC tworzonych cały czas przez całkiem sporą grupkę fanatyków!Altaville napisał(a):
Witam
Robert z okolic Wrocławia. Na portal trafiłem przypadkiem i aż łezka mi się w oku zakręciła. Moja przygoda z KC trwała koło 10 lat a zaczynałem od 1 numeru magii i Miecza. Sentyment pozostał
Zachęcamy do udzielania się w dyskusjach, każdy głos mile widziany!
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Witam. Ja jako niedawno zarejestrowany użytkownik, potwierdzam w całej rozciągłości słowa Ketha. Jestem pozytywnie zaskoczony ilością i różnorodnością materiałów do tego systemu, jakie są na Forum. Pozdrawiam. Zapłaciłem dawno temu przekazem za Swiat Almohadów ale go nie dostałem, bo MiM ostatecznie go nie wydało... A tu mam wersję elektroniczną, dobre i to. Pozdrawiam Wszystkich. Z innej bajki jestem ciekaw na ile ulegnie zmianie mechanika w reedycji KC. Ja też z Dolnego Śląska jestem z Wrocławia dokładnie.Keth napisał(a):Pozostaje wierzyć, że będziesz mile zaskoczony zasobami tego portalu oraz ogromem fanowskich materiałów do KC tworzonych cały czas przez całkiem sporą grupkę fanatyków!Altaville napisał(a):
Witam
Robert z okolic Wrocławia. Na portal trafiłem przypadkiem i aż łezka mi się w oku zakręciła. Moja przygoda z KC trwała koło 10 lat a zaczynałem od 1 numeru magii i Miecza. Sentyment pozostał
Zachęcamy do udzielania się w dyskusjach, każdy głos mile widziany!
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2011, 10:27 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.