Przedstaw się

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 14 lipca 2011, 08:15

Witam. Mam na imię Tomek. 36 lat, w Kryształy grałem z 10 lat tak od 20 roku zycia. Teraz miałem kilka lat przerwy, ale znalazłem ten portal dzięki linkowi od kolegi i postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Wszystkich.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2011, 09:07 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 14 lipca 2011, 18:17

Mały apel - wpisujcie miasta w profilu, tak łatwiej się ew. skrzyknąć na wspólne granie. Ja mam z tym problem mieszkając w Bolesławcu. Trochę prywaty, ale może i inni skorzystają.

Goldwin
Reactions:

Post autor: Goldwin » 15 lipca 2011, 00:05

Ehh... Nadszedł ten czas... Ujawniania się...
Nadali mi imię Jacek, i tak raczej pozostanie do końca mego żywota.
Wiek, chyba jak większość "starych wyjadaczy" 35 i pół na chwilę obecną.
A na świat przybyłem w takiej małej "wsi", w centrum Polski, co ją Łodzią zowią, i do tej pory po jej ulicach wędruję.
Szczerze - nie pamiętam skąd link miałem do strony, ale chyba jakieś wojaże po Necie ujawniły a, że miałem sentyment do pierwszych wydań MiMów (ginie w pomrokach dziejów gdzie je posiałem :/ ) "rejestrnąłem" się.
I tak było kilka latek ciszy i milczenia... ostatnio coś mnie wzięło.
Ze sprawą erpegów musiałem zadowolić się osłuchaniem z sesji kumpli, niestety powyrastali (nie chce się, mało czasu bo praca... itp, brak chęci do prowadzenia) i jakoś nie miałem dotąd okazji zobaczyć na żywo. Po kilku piwach to plany rodzą się, że "co to nie my..." ale na kacu się rozpływało we mgle zapomnienia.
Tutaj sobie stawiam pierwsze kroczki w PBF'ie... Co z tego wyjdzie, czas pokaże. Może kilka lat zapychania w Mud'a Arkadia ciut pomoże...
W ramach wolnego czasu, pomęczycie się z moimi "dzikimi" komentarzami, dogadywankami, i co mi tam spłynie na palce a wleję w klawisze. Jak nie wytrzymacie to zlinczujecie :D
To tak trochę o mnie na dzień dobry.

Awatar użytkownika
venar
Reactions:

Post autor: venar » 15 lipca 2011, 07:35

No ładnie, to spora ekipka z Łodzi na portalu jest :)
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia

Denver
Reactions:

Post autor: Denver » 15 lipca 2011, 11:26

Otóż to - zapraszam do kontaktu goldwin. Może dołączysz do naszego grona graczy (mimo, że nie chce się, praca, dzieci, wyjazdy - to jednak gramy)
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy

Goldwin
Reactions:

Post autor: Goldwin » 15 lipca 2011, 12:05

Nie mam nic przeciwko, nawet może ktoś jeszcze by się znalazł bo MG jak na lekarstwo.
Na początku próbowałem się pod jakąś sesję podpiąć ale niestety, Trean'cik mi wyjechał na wojaże Wawa-łódź :)
Może kiedyś coś wypali...

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 15 lipca 2011, 14:35

Ale wam zazdroszczę tą zła, nieczystą zazdrością. Też bym chciał paru mieć starych kaceciarzy w okolicy... :(

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 15 lipca 2011, 22:28

goldwin napisał(a):
Na początku próbowałem się pod jakąś sesję podpiąć ale niestety, Trean'cik mi wyjechał na wojaże Wawa-łódź :)
Wojaże!?! Wierz mi, że gdybym miał sensowną pracę w Łodzi, to bym się nie pofatygował do Wawy od ładnych kilkunastu lat. Prawdą jest jednak to, że na weekendy wracam do domu.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35

Goldwin
Reactions:

Post autor: Goldwin » 16 lipca 2011, 03:41

Wiem, wiem... już to uzgodniliśmy :) "Wojaże" w sensie Work :/ U mnie też raczej piątek wolny, sobota w porywach jak rozmówię się z "połówką". Chyba, że w tygu ale... bez szaleństw %'owych :/

Altaville
Reactions:

Post autor: Altaville » 16 lipca 2011, 19:08

Witam

Robert z okolic Wrocławia. Na portal trafiłem przypadkiem i aż łezka mi się w oku zakręciła. Moja przygoda z KC trwała koło 10 lat a zaczynałem od 1 numeru magii i Miecza. Sentyment pozostał :)

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 16 lipca 2011, 19:10

Witaj.

No nareszcie ktoś ze zDolnego Śląska. Jeszcze trochę i nakryjemy warszafkę i uć!

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 16 lipca 2011, 20:33

Altaville napisał(a):
Witam

Robert z okolic Wrocławia. Na portal trafiłem przypadkiem i aż łezka mi się w oku zakręciła. Moja przygoda z KC trwała koło 10 lat a zaczynałem od 1 numeru magii i Miecza. Sentyment pozostał :)
Pozostaje wierzyć, że będziesz mile zaskoczony zasobami tego portalu oraz ogromem fanowskich materiałów do KC tworzonych cały czas przez całkiem sporą grupkę fanatyków! :)

Zachęcamy do udzielania się w dyskusjach, każdy głos mile widziany!

Araven
Reactions:
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 18 lipca 2011, 09:06

Keth napisał(a):
Altaville napisał(a):
Witam

Pozostaje wierzyć, że będziesz mile zaskoczony zasobami tego portalu oraz ogromem fanowskich materiałów do KC tworzonych cały czas przez całkiem sporą grupkę fanatyków! :)

Zachęcamy do udzielania się w dyskusjach, każdy głos mile widziany!
Witam. Ja jako niedawno zarejestrowany użytkownik, potwierdzam w całej rozciągłości słowa Ketha. Jestem pozytywnie zaskoczony ilością i różnorodnością materiałów do tego systemu, jakie są na Forum. Pozdrawiam. Zapłaciłem dawno temu przekazem za Swiat Almohadów ale go nie dostałem, bo MiM ostatecznie go nie wydało... A tu mam wersję elektroniczną, dobre i to. Pozdrawiam Wszystkich. Z innej bajki jestem ciekaw na ile ulegnie zmianie mechanika w reedycji KC. Ja też z Dolnego Śląska jestem z Wrocławia dokładnie.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2011, 10:27 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.

Denver
Reactions:

Post autor: Denver » 18 lipca 2011, 15:06

Mrufon zbiera armię :)
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 18 lipca 2011, 15:08

Na razie nici z tego werbunku. Nie uderzymy na Warszawę i Uć.

ODPOWIEDZ