Kuźnia scenariuszy
Największe zapotrzebowanie mamy obecnie na kapłana, bo od 0 POZ właściwie tylko on ma coś do powiedzenia w zakresie leczenia. Ciekawe, czy ktoś skusi się na grę goblinem?
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Zagram człowiekiem Wojownikiem/Kapłanem 1/0
Rozumiem, ze postaci tworzymy normalnie wg zasad KC. Jak cos usiade do tego we wtorek 26 kwietnia. Choroba nie robilem postci do KC od dobrych kilku lat:)
Rozumiem, ze postaci tworzymy normalnie wg zasad KC. Jak cos usiade do tego we wtorek 26 kwietnia. Choroba nie robilem postci do KC od dobrych kilku lat:)
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, 13:57 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Nie widze wiekszych przeciwwskazan dla istnienia wojowniczego graamity, wszak moze to byc wojownik niosacy pomoc rannym towarzyszom, walczacym w slusznej sprawie z innymi rozumnymi istotami lub jeszcze lepiej - walczacych z dzikimi bestiami, ktorych na pustyniach Balarionu nie brakuje.
Tak wiec graamita mile widziany.
Tak wiec graamita mile widziany.
Ten wojowniczy kapłan Graama miałby pewien problem: etos zabrania mu używania zbroi i tarcz, zaś władać może tylko bronią obuchową. Teoretycznie mógłby być biegły w procach, różnych białych broniach obuchowych i jakimś stylu walki wręcz. Wydaje mi się jednak, że lepiej połączyć tego kleryka z kimś mniej wojowniczym lub uczynić go narzędziem jakiegoś nie-pacyfistycznego bóstwa.
Ula, czemu tylko 1 profesja?
Czy postacie tworzymy tak jak na Kryształkonie? Wówczas wybieraliśmy którą z wylosowanych wartości k50 łączyliśmy z danym współczynnikiem. Zresztą mastug nadzorował ten proces, więc dobrze wie w czym rzecz.
Ula, czemu tylko 1 profesja?
Czy postacie tworzymy tak jak na Kryształkonie? Wówczas wybieraliśmy którą z wylosowanych wartości k50 łączyliśmy z danym współczynnikiem. Zresztą mastug nadzorował ten proces, więc dobrze wie w czym rzecz.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
Wówczas musiałbyś chyba zagrać krasnoludem 
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Drodzy kandydaci do PBF-u, za chwilę założę w kategorii Nasze sesje topik o nazwie "Grzechy ojców". Tam właśnie będziecie postowali w trakcie przygody. Umówmy się na start od 3 maja, to wtorek w przyszłym tygodniu. Pierwszy post potraktujcie jako wprowadzenie do przygody. Kto w międzyczasie wykreuje już swoją postać (wyniki rzutów na klasę społeczną, ilość gotówki, znanych czarów i PM podam wszystkim dzisiaj wieczorem przez PW), niech wyśle współczynniki poprzez PW Mastugowi i mnie, a potem napisze kilka słów na temat swej postaci w wątku przygody.
Od 3 maja full power! Jeszcze jedno, Mordimer00 chwilowo zaginął w akcji i chociaż liczę, że się szybko odezwie, w razie braku potwierdzenia udziału do 30 kwietnia lub zbyt dużej niedyspozycyjności (np. brak możliwości logowania się najpóźniej co dwa dni) będę zmuszony zastąpić go innym chętnym do zabawy graczem.
Od 3 maja full power! Jeszcze jedno, Mordimer00 chwilowo zaginął w akcji i chociaż liczę, że się szybko odezwie, w razie braku potwierdzenia udziału do 30 kwietnia lub zbyt dużej niedyspozycyjności (np. brak możliwości logowania się najpóźniej co dwa dni) będę zmuszony zastąpić go innym chętnym do zabawy graczem.
-
mordimer00
- Reactions: