20-22 luty 2015 we wsi Inowłódz, województwo łódzkie.
-
lightstorm
- Reactions:
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Dobrze mam następną zaliczkę od Knuriona i dwie kolejne w drodze. To już na pewno będzie 7 osób plus ci co jadą z Warszawy, więc myślę, że już troszkę osób jest. Najgorsze, że oficjalnie potwierdził się jako MG z tych jadących tylko lightstorm. Trochę mało. Nie widzę chętnych do prowadzenia KC. Słabo na kryształkonie nie ma chętnych do prowadzenia KC? Nie dobrze to wygląda.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Owszem, przepraszam przeoczyłem. No to już znacznie lepiej bo dwóch MG (zadeklarowanych i z zaliczką). Nie zmienia faktu, że według mnie dalej dość mało. Biorąc aktualną liczbę uczestników (venar wspominał o 20 uczestnikach) to macie jakiś 9 graczy na głowę - hehe Brakuje przynajmniej ze dwóch. Po 4 graczy do prowadzenia to już przyzwoicie.
Cóż, w takim razie nie zdeklarowani jako MG możę powinni losować zapałki? 
Ja jednak jestem dobrej myśli i sądzę, że ktoś się jeszcze znajdzie. Sam pisałem, że nie wezmę na sesję więcej jak 5 osób. Sądzę, że Lightstorm uczyni podobnie (prowadzenie WoDa w za dużej drużynie mija się z celem).
Ja jednak jestem dobrej myśli i sądzę, że ktoś się jeszcze znajdzie. Sam pisałem, że nie wezmę na sesję więcej jak 5 osób. Sądzę, że Lightstorm uczyni podobnie (prowadzenie WoDa w za dużej drużynie mija się z celem).
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Dobrze dzisiaj po spotkaniu z venarem wiem trochę więcej. Pewnych osób aktualnie jest 13 i kilka się waha. Z tego z Warszawy, na tę chwilę, jedzie 6 (prawdopodobnie 2 samochody). Natomiast jeśli będzie więcej chętnych to pomyślimy nad kolejnym samochodem. Na razie miejsce (w samochodzie) zaklepał sobie Knurion. Jeśli chodzi o MG to dwóch zadeklarowało swoją chęć jak prowadzących (posty powyżej) i 3 osoby z Warszawy teoretycznie powinny mieć po jednym przygotowanym scenariuszu. Z tego dwa najprawdopodobniej do KC jeden do Młotka. Niestety zdaje się, że dzielić się będziemy dopiero na miejscu, bo wcześniej trudno się zadeklarować, więc zrobimy zbiórkę w piątek i podzielimy role, później najwyżej nastąpią przetasowania. Z dodatkowych ciekawostek to będzie na pewno karcianka Warhammer Inwazja (dla tych co będą mieli dość RPG - talię wezmę Ja, venar i pewnie Michał). Jeśli są wśród nas jacyś jeszcze nieujawnieni gracze w tę grę proszeni są o wzięcie ze sobą kart. Na tę chwilę raczej nie będzie nevera - główny sponsor od planszówek się rypnął, dlatego ewentualni chętni są proszeni o zabranie ze sobą gier. Z wiadomości dodatkowych - na konwent jadzie z nami kobieta więc uprasza się Panów o stosowne zachowanie. Jak należy się zachować mówi o tym kodeks rycerski, a w szczególności punkt 3 i 5. Więcej szczegółów w opisie profesji rycerza. Jeśli są jeszcze jakieś pytania to śmiało zadawajcie je vanarowi w ostateczności mi.
Pozdrawiam i do spotkania, które już się zbliża.
Jeśli coś pokręciłem to proszę venara o sprostowanie.
Pozdrawiam i do spotkania, które już się zbliża.
Jeśli coś pokręciłem to proszę venara o sprostowanie.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2015, 01:40 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej,
ja się zastanawiam, ale nie widzę daty spotkania. Ktoś jedzie z Trójmiasta?
ps: sorry dopiero zobaczyłem treść tematu:D
ps2: jedzie ktoś z Trójmiasta?
pozdrawiam
ja się zastanawiam, ale nie widzę daty spotkania. Ktoś jedzie z Trójmiasta?
ps: sorry dopiero zobaczyłem treść tematu:D
ps2: jedzie ktoś z Trójmiasta?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2015, 13:02 przez nospe, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój browar - SPECJAL, mój linuks - PLD, moje RPG - KC.