A 696? Z dwóch powodów tajemnych
Skąd pytam do licha? :)
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Od dawien dawna mieszkam w UK i zeby ulatwic sobie i Anglikom zycie przedstawiam sie im jako Bart.
A 8art bo nick Bart byl juz zajety na innym portalu. Pozatym fajnie mi pasi "art" bo troche rysuje, a w zasadzie to rysowalem. Teraz to nie mam weny kompletnie do niczego innego jak jakies bazgroly z nudow:)
A 8art bo nick Bart byl juz zajety na innym portalu. Pozatym fajnie mi pasi "art" bo troche rysuje, a w zasadzie to rysowalem. Teraz to nie mam weny kompletnie do niczego innego jak jakies bazgroly z nudow:)
Jimmor powstał z 9 lat temu na potrzeby forum Games Workshop (już chyba nieistniejącego forum. Massage Board to się zwało) Od tej pory używam w sieci.
A skąd. Jim Morrison. Żona (wtedy jeszcze dziewczyna) słucha Beattelsów, ja cięższego grania. Spotkaliśmy się w połowie drogi przy Jim Morrisonie właśnie...
A skąd. Jim Morrison. Żona (wtedy jeszcze dziewczyna) słucha Beattelsów, ja cięższego grania. Spotkaliśmy się w połowie drogi przy Jim Morrisonie właśnie...
-
Oggy
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/Oggy
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 10 times
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
W całości Deliad Pean. Postać wydarta z warhammera. Parszywy, łowca głów. Wiecznie nieogolony, w starym zużytym kapeluszu i pozostałością cygara między zębami. (Skąd cygaro? Robił mi je znajomy helfing). Za pasem wierny pistolet strzałkowy. Niby przeciętniak a więcej zdziałał dla imperium niż niejeden imperator.
Stare lata studencki i gra w świetnej ekipie. Wiecie jak to jest, siła sentymentu. Wy na pewno wiecie w końcu gracie w KC K:C.
Stare lata studencki i gra w świetnej ekipie. Wiecie jak to jest, siła sentymentu. Wy na pewno wiecie w końcu gracie w KC K:C.
-
Shadowrunner
- Reactions:
Myślałem że Olka też nie lubi zwierząt?Moja żona wzięła dziecku (podejrzewam, że sobie) kota. Ja kotów nie trawię (no, ew. po zjedzeniu) więc postanowiłem, że jeśli coś mojego zniszczy (kot) to sparzę go wrzątkiem i obedrę ze skóry, potem wrzucę do dołu z wapnem i poleję kwasem.
A chociaż czarny on?
Nie no w sumie jak dla dziecka to zrozumiałe co nie, żeby się nauczyło empatii, odpowiedzialności i takich tam bzdetów które żaden szanujący się satanista nigdy nie bierze pod uwagę
Jak jest czarny to przynajmniej będziesz sobie mógł z nim fotki słitaśne pstrykać i wrzucać faceboka albo nk: ty, kot i czarna księga oprawiona w skórę księdza proboszcza.
Będziesz jak John Dee albo jak Alistair Crowlay
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]