Skąd pytam do licha? :)

Hans696
Reactions:

Post autor: Hans696 » 02 lutego 2011, 15:18

Hans to moja stara ksywka ze światka metalowego i ewoluowała z mojego nazwiska (w kilku krokach;P).
A 696? Z dwóch powodów tajemnych :)
Windswept landscape, desolated mountain plateaus..

Mirta
Reactions:

Post autor: Mirta » 14 maja 2011, 18:44

Mój nick zaś jest imieniem postaci, którą prowadzę już 7 rok ^^ , niziołek mag-złodziej .Sentyment, i tak już zostało :) .

Arke
Reactions:

Post autor: Arke » 15 maja 2011, 09:12

A mój nick to anagram, uproszczonego anagramu imienia postaci zapożyczonego na potrzeby sesji od bohatera książki.

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 15 maja 2011, 16:19

Od dawien dawna mieszkam w UK i zeby ulatwic sobie i Anglikom zycie przedstawiam sie im jako Bart.

A 8art bo nick Bart byl juz zajety na innym portalu. Pozatym fajnie mi pasi "art" bo troche rysuje, a w zasadzie to rysowalem. Teraz to nie mam weny kompletnie do niczego innego jak jakies bazgroly z nudow:)

jimmor
Reactions:
Kontakt:

Post autor: jimmor » 16 maja 2011, 09:18

Jimmor powstał z 9 lat temu na potrzeby forum Games Workshop (już chyba nieistniejącego forum. Massage Board to się zwało) Od tej pory używam w sieci.

A skąd. Jim Morrison. Żona (wtedy jeszcze dziewczyna) słucha Beattelsów, ja cięższego grania. Spotkaliśmy się w połowie drogi przy Jim Morrisonie właśnie...

Awatar użytkownika
Oggy
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/Oggy
Has thanked: 24 times
Been thanked: 10 times

Post autor: Oggy » 16 maja 2011, 14:37

Inspirowane pewnym kotem - domatorem. Posiadam jego wszystkie negatywne cechy i zupełnie brakuje mi jego cech pozytywnych.
astrolog/alchemik 10/10 POZ

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 30 sierpnia 2011, 21:13

Moja żona wzięła dziecku (podejrzewam, że sobie) kota. Ja kotów nie trawię (no, ew. po zjedzeniu) więc postanowiłem, że jeśli coś mojego zniszczy (kot) to sparzę go wrzątkiem i obedrę ze skóry, potem wrzucę do dołu z wapnem i poleję kwasem.

Awatar użytkownika
deliad
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
Has thanked: 5 times
Been thanked: 52 times

Post autor: deliad » 30 sierpnia 2011, 21:36

W całości Deliad Pean. Postać wydarta z warhammera. Parszywy, łowca głów. Wiecznie nieogolony, w starym zużytym kapeluszu i pozostałością cygara między zębami. (Skąd cygaro? Robił mi je znajomy helfing). Za pasem wierny pistolet strzałkowy. Niby przeciętniak a więcej zdziałał dla imperium niż niejeden imperator.
Stare lata studencki i gra w świetnej ekipie. Wiecie jak to jest, siła sentymentu. Wy na pewno wiecie w końcu gracie w KC K:C.

Shadowrunner
Reactions:

Post autor: Shadowrunner » 30 sierpnia 2011, 21:53

Moja żona wzięła dziecku (podejrzewam, że sobie) kota. Ja kotów nie trawię (no, ew. po zjedzeniu) więc postanowiłem, że jeśli coś mojego zniszczy (kot) to sparzę go wrzątkiem i obedrę ze skóry, potem wrzucę do dołu z wapnem i poleję kwasem.
Myślałem że Olka też nie lubi zwierząt? :D

A chociaż czarny on?

Nie no w sumie jak dla dziecka to zrozumiałe co nie, żeby się nauczyło empatii, odpowiedzialności i takich tam bzdetów które żaden szanujący się satanista nigdy nie bierze pod uwagę ;)

Jak jest czarny to przynajmniej będziesz sobie mógł z nim fotki słitaśne pstrykać i wrzucać faceboka albo nk: ty, kot i czarna księga oprawiona w skórę księdza proboszcza.

Będziesz jak John Dee albo jak Alistair Crowlay :D
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch."
[sic!]

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 30 sierpnia 2011, 22:25

A chociaż czarny on?
Jak smoła i wabi się Rokita. Miał być Szatan ale córze się nie podobało...
czarna księga oprawiona w skórę księdza proboszcza
Proboszcz pływa w zamkowej fosie :D

ODPOWIEDZ