Centrala PBF
no dobrze,popatrze sobie na stronke i stworze jakas postac,mechanika tworzenia taka jak w grze?bede robil z tacticsa
EDIT
przy okazji...nabyłem SWEPL INTERFACE ZERO,dokształce sie i zrobimy jakąs sesyjkę.
EDIT
przy okazji...nabyłem SWEPL INTERFACE ZERO,dokształce sie i zrobimy jakąs sesyjkę.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2012, 12:53 przez chemdog, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Drodzy kandydaci do Fallouta, nie śpieszcie się aż tak bardzo z charakterystykami. Grać będziemy na zasadach CP 2020, tworzenie postaci w swoim czasie. Jeśli macie chwilę, pomyślcie jedynie nad tożsamością swoich pupilów (rasa, wiek, znaki charakterystyczne, imię i nazwisko oraz - ważne - ksywka). Możecie już teraz wysłać na PW, aczkolwiek z sesją wystartujemy najwcześniej pod koniec sierpnia.
Poczytałem pobieżnie IZ,powiem że naprawde mocno różni się od CP2020.Ale klimat ma niezły.Doczytam dokladnie i sprobujemy jakas sesyjke pociagnać.Mam tez pomysl na sporą kampanie na mechanice SW,ale dziejąca się współcześnie.Powiem tyle że tematyka wojenno-survivalowa ale konflikt żaden znany Wam,więc zapraszam do sesji.Pełna dowolnosc postaci,ale uprzedzam że u mnie bohaterowie nie zyja wiecznie 
a jakby ktos chcial w klimatach starship troopers pograc to mozemy sie pobawic w NEMESIS
a jakby ktos chcial w klimatach starship troopers pograc to mozemy sie pobawic w NEMESIS
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
OBWIESZCZENIE;)
W związku z absencją Czegoja w cyberpunkowym pbfie Chłopcy z East Marina, czy ktoś jest zainteresowany poprowadzeniem do czasu powrotu Naczelnego jego postaci - technika Eugene'a Schwarza, o specjalności włamania. Zainteresowanym podeślę statsy i profil postaci.
W związku z absencją Czegoja w cyberpunkowym pbfie Chłopcy z East Marina, czy ktoś jest zainteresowany poprowadzeniem do czasu powrotu Naczelnego jego postaci - technika Eugene'a Schwarza, o specjalności włamania. Zainteresowanym podeślę statsy i profil postaci.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2012, 23:09 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Przepraszam za niezapowiedzianą wcześniej nieobecność. Po części spowodowana ona była krótkotrwałym brakiem dostępu do sieci, po części zaś pewnym stanem emocjonalnym objawiającym się periodycznie, a zwanym potocznie totalnym brakiem weny. Powodów jest wiele, ale najbardziej znaczące to zbyt ładna pogoda (chwilami aż zbyt gorąca, by można było zmusić mózg do pracy) i zbyt dużo wolnych dni spędzanych z rodziną.
Myślę, że od teraz moja częstotliwość postowania znowu powróci do standardowej normy, przeczytam tylko wpierw szybko to, co napisano tutaj pod moją nieobecność (aczkolwiek sądzę, że nie będzie to aż tak czasochłonne po wywaleniu dzisiaj rano gadatliwych botów).
Myślę, że od teraz moja częstotliwość postowania znowu powróci do standardowej normy, przeczytam tylko wpierw szybko to, co napisano tutaj pod moją nieobecność (aczkolwiek sądzę, że nie będzie to aż tak czasochłonne po wywaleniu dzisiaj rano gadatliwych botów).
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Przyszłościowe sesje PBF
Trzy przygody ciągle w toku, a ja mimo wszystko myślę o planach na przyszłość. Wspominałem już o pomyśle sesji w klimacie Fallouta, ale czas leci i pojawiły się dwie inne koncepcje. Pierwsza to sesja w settingu cRPG Elder Scrolls V: Skyrim. Druga oznacza całkowicie przeciwny biegun: sesję w świecie Warhammera 40.000, w settingu Dark Heresy.
Sam nie wiem, co wybrać...
Trzy przygody ciągle w toku, a ja mimo wszystko myślę o planach na przyszłość. Wspominałem już o pomyśle sesji w klimacie Fallouta, ale czas leci i pojawiły się dwie inne koncepcje. Pierwsza to sesja w settingu cRPG Elder Scrolls V: Skyrim. Druga oznacza całkowicie przeciwny biegun: sesję w świecie Warhammera 40.000, w settingu Dark Heresy.
Sam nie wiem, co wybrać...
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Pomału Los Najemnika dobiega końca, teraz mam natchnienie na poprowadzenie PBF-a w realiach Conana, raczej W Akwilonii na piktyjskim pograniczu, ale nie wiem tego na 100% jeszcze. Mechanika BRP w skrócie rzuty procentowe na k100. Czyli nieco podobnie jak w KC, ale BRP jest systemem świetnie zbalansowanym i kompletnym. Jego mechanika nadałyby się do KC idealnie. Piszę tu o tym już teraz, by się zorientować czy Ktokolwiek by chciał zagrać w realiach Conana. Mogą być 3 postacie. Ostatecznie dwie. Jak będą chcętni to poprowadzę. Dużo barwnych opisów scenerii gwarantowane, jest z czego czerpać. Chce mniej postaci Graczy ale w miarę zaanagażowanych w grę. By nie było jak w Losie Najemnika, że gra 2 - 3 na sześć Postaci. :/uklon
Edit: ew. Chętni proszę o wpisy tutaj albo na PW.
Edit: ew. Chętni proszę o wpisy tutaj albo na PW.
Ostatnio zmieniony 08 października 2012, 14:15 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions: