Ja w sprawie panelu "Ostatnie artykuły". Już kilka osób zauważyło, że pojawiło się ostatnio więcej artykułów i pięciopozycyjny panel przestaje wystarczać. Czegoj już odpowiedział, że sprawa nie jest możliwa do rozwiązania ze względu na ograniczenia techniczne. Potrafię sobie wyobrazić, że są na portalu użytkownicy, którzy wchodzą tutaj co kilka tygodni (jak nie w większych odstępach czasu) i którzy zdążyli już przeoczyć takie na przykład statsy trytonów Venara.
Skoro nie sposób poszerzyć tej listy, mam inny pomysł. Może ktoś z adminów mógłby zrobić co cztery tygodnie newsa na głównej stronie zawierającego kompilację linków do artykułów z ostatniego miesiąca? Taki wykaz w stylu "Wśród mnóstwa zeszłomiesięcznych pozycji pojawiły się opisy błękitnego i czarnego trytona wrzucone na portal przez Venara (linki tutaj), a także autorski materiał o Dagoninie pióra (tu przepraszam, ale zapomniałem imienia autora) i Sztuka wojenna Mordimera (link tutaj)". Myślę, że w ten sposób rzadziej bywający na stronie użytkownicy zyskaliby możliwość pełniejszego śledzenia dodawanych ostatnio materiałów.