Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAA, załatwione!
Nocleg:
http://www.ilza.pl/index.php?option=com ... Itemid=103
2 km od zamku, czyli spacerunio z gorzałą na cacy
CENA- 25 pln na dekiel za dobę. Czyli dwie doby 50 pln, to są nasze koszta noclegowe. Niestety jest i jedna złą wiadomość - jedno z łóżek jest 2-osobowe. Ktoś będzie musiał spać z kolegą
I w związku z tym - nie całować się głośno po nocy, bo nie będzie można spać 
TYLE
Nocleg:
http://www.ilza.pl/index.php?option=com ... Itemid=103
2 km od zamku, czyli spacerunio z gorzałą na cacy
CENA- 25 pln na dekiel za dobę. Czyli dwie doby 50 pln, to są nasze koszta noclegowe. Niestety jest i jedna złą wiadomość - jedno z łóżek jest 2-osobowe. Ktoś będzie musiał spać z kolegą
TYLE
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2011, 10:12 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
No to gra. Teraz tylko powiedź ile pokoi wziąłeś (dla ilu osób )? I czy masz na zaliczkę? I o której w niedzielę musimy opuścić domostwo i od której w piątek możemy przybywać?
O podwójne łóżko się nie martw. Jedni pewnie są mniejsi, inni więksi, więc jeden z większych zajmie podwójne, a i tak jest możliwość dostawki. Damy radę.
P.s. mastug - bierz się za studiowanie mapy, żebyś nas nie zgubił.
P.S. Treant - weź ze sobą książkę wykucie miecza mroków. Nie czytałem a za tę cenę to sobie ją kupię. Już licytuję.
Rozumiem, że to są namiary.Gospodarstwo Agroturystyczne "Zacisze"
Halina i Jan Amroży
Kolonia Seredzice 65a
tel. (048) 6163505
tel. kom 0 692 024 551
O podwójne łóżko się nie martw. Jedni pewnie są mniejsi, inni więksi, więc jeden z większych zajmie podwójne, a i tak jest możliwość dostawki. Damy radę.
P.s. mastug - bierz się za studiowanie mapy, żebyś nas nie zgubił.
P.S. Treant - weź ze sobą książkę wykucie miecza mroków. Nie czytałem a za tę cenę to sobie ją kupię. Już licytuję.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2011, 10:31 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Jak rozmawiałem to pan nic o tym nie mówił, tuszę więc iż nie ma takiej potrzeby.napisz tylko czy musimy zapłacic z góry (potrzeba zorganizować przelew czy coś?) czy płacimy na miejscu?
Kiedy możemy zjechać? Ja będę około 21, ale wy - kiedy pasi. Powiedziałem, że pierwsi mogą być już nawet o 15.00. Nie wiem jak tam pracę kończycie.
Wracamy w niedzielę około 12, 13.
Aneks kuchenny - gaz, palniki, jakieś kubki i pewnie czajnik elektr. Weźcie se kubeczki bo nie wiem czy facet ma tyle. Będzie nas w końcu k13-tu.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
No, nie wiadomo jak na miejscu będzie. Ja coś przywiozę jednak. A zwłaszcza horyłku 
tylko bądźcie trzeźwi bo musimy postacie zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza łobuz z Czerniakowa Venar
tylko bądźcie trzeźwi bo musimy postacie zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza łobuz z Czerniakowa Venar
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2011, 11:53 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
W podwójnym łóżku może spać Nata-Kranta tego zlotu 
Piątek inaugurujący zlot zamierzam mieć urlopowy, więc nie ma problemu z organizacją wyjazdu.
Piątek inaugurujący zlot zamierzam mieć urlopowy, więc nie ma problemu z organizacją wyjazdu.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Ty jedziesz z Uodzianami, Treant? Czyli będziecie wieczorkiem?
A kto przyjedzie około 16? Jak tam farszafka?
A kto przyjedzie około 16? Jak tam farszafka?
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2011, 12:15 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.