właśnie...po odpowiednim dopasowaniu do świata gry
Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
mordimer00
- Reactions:
właśnie co????
u nas nie ma hord chaosu, mutantów skavenów i ciągłych opadów deszczu, według naszej drużyny skoro są bogowie chaosu tacy jak HASAR-GRUN i NATA-KRANTA to są i też ich wyznawcy, a co za tym idzie poszliśmy krok naprzód i doszło kilka profesji pod nich właśnie jak kultysta, wojownik chaosu.
u nas nie ma hord chaosu, mutantów skavenów i ciągłych opadów deszczu, według naszej drużyny skoro są bogowie chaosu tacy jak HASAR-GRUN i NATA-KRANTA to są i też ich wyznawcy, a co za tym idzie poszliśmy krok naprzód i doszło kilka profesji pod nich właśnie jak kultysta, wojownik chaosu.
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
W KC konflikt chaos - prawo jest o wiele słabiej zaznaczony niż dobro - zło. Zasadniczo chaos jest tak niezorganizowany, że trudno mu stworzyć realne zagrożenie. Wojownicy Prawa (czarni rycerze i paladyni) ścierać się zatem muszą ze sobą. Chaos reprezentują raczej wielkie potwory, demony i inne takie tam mięcho.
Pamiętam jednak, że kiedyś pokusiłem się o przeniesienie mechaniki do WFRP - zastąpiłem profesje 'zawodami'. Szczegółów nie pamiętam, ale zdaje się że zamiast awansów na POZ były charakterystyczne zmiany zawodów...
Pamiętam jednak, że kiedyś pokusiłem się o przeniesienie mechaniki do WFRP - zastąpiłem profesje 'zawodami'. Szczegółów nie pamiętam, ale zdaje się że zamiast awansów na POZ były charakterystyczne zmiany zawodów...
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Jeśli ktoś nie ma oporów przed oglądaniem rosyjskiej kinomatografii wojennej, odsyłam do jednej z ostatnich produkcji:
http://www.youtube.com/watch?v=z11Pzsd9 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=z11Pzsd9 ... re=related
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Mała rzecz, a cieszy - post użytkownika innego forum (konkretnie eRPG) kierowany pod adresem naszego portalu:
"Pafnucy. Wysłany: 2011-06-25, 12:51
Ja się może tak trochę wtrące w ramach offtopicu, ale...
Chciałbym taki skromny, prosto od siebie, szacun dla twórców strony przekazać. Dzięki takim ludziom jak Wy, o wiele łatwiej jest trwać w swoich własny, niezależalnych od rynku wydawniczego, fazach erpegowych
"
"Pafnucy. Wysłany: 2011-06-25, 12:51
Ja się może tak trochę wtrące w ramach offtopicu, ale...
Chciałbym taki skromny, prosto od siebie, szacun dla twórców strony przekazać. Dzięki takim ludziom jak Wy, o wiele łatwiej jest trwać w swoich własny, niezależalnych od rynku wydawniczego, fazach erpegowych
-
mordimer00
- Reactions:
A właśnie jak ma się to w KC gdzie w radach miast koło siebie zasiadają Czarni Rycerze jak i Palladyni, kapłani dobrych bóstw i wyznawcy chaosu, czarnoksiężnicy i.... tu dopiero jest sprzeczność.jimmor napisał(a):
W KC konflikt chaos - prawo jest o wiele słabiej zaznaczony niż dobro - zło. Zasadniczo chaos jest tak niezorganizowany, że trudno mu stworzyć realne zagrożenie. Wojownicy Prawa (czarni rycerze i paladyni) ścierać się zatem muszą ze sobą.
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
Nie pytaj
Temat wertowany w innym wątku, pozostał bez konkretnej odpowiedzi 
Co do chaosu, to posłałem już zapytanie do ASa jak to wygląda w KC-tach, ale aktualnie przebywa w Anglii więc co najmniej tydzień trzeba poczekać.
Keth - widziałem i.... no cóż to miłe że ktoś to docenia.
Co do chaosu, to posłałem już zapytanie do ASa jak to wygląda w KC-tach, ale aktualnie przebywa w Anglii więc co najmniej tydzień trzeba poczekać.
Keth - widziałem i.... no cóż to miłe że ktoś to docenia.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
mordimer00
- Reactions: