PBF - Absencja!
Nie będzie mnie od dzisiaj do jutra wieczorem - ważne sprawy rodzinne.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
Trihikilius
- Reactions:
-
namakemono
- Reactions:
Moi drodzy, mam w domu ekstremalnie poważny niepokój związany z chorobą, o której nawet myśleć się boję. Najbliższy czas będę poświęcał rodzinie. Forum zapewne będę odwiedzał, ale sporadycznie. Postaram się nie wypadać z obiegu, ale rodzina jest ważniejsza.
Obiecuję, że dokończę rozgrzebany projekt Gawędziarzy, choć może nie uda mi się z takim rozmachem, jaki miałem (mieliśmy) w planach. Ale prace zaszły za daleko, żeby to porzucić. Inne projekty jeszcze omówimy, ale to już we właściwym wątku.
Wybaczcie utrudnienia, ale myślami jestem gdzieś indziej.
Obiecuję, że dokończę rozgrzebany projekt Gawędziarzy, choć może nie uda mi się z takim rozmachem, jaki miałem (mieliśmy) w planach. Ale prace zaszły za daleko, żeby to porzucić. Inne projekty jeszcze omówimy, ale to już we właściwym wątku.
Wybaczcie utrudnienia, ale myślami jestem gdzieś indziej.
-
lightstorm
- Reactions:
Ja też będę na Kryształkonie, więc raczej nic nie napiszę w BaM i CbN. W niedziele wieczorem pojawię się na sieci najwcześniej.
Co do CbN to proponuje graczom zebrać wszystkie wskazówki i zacząć śledztwo. Assamita wam do tego nie będzie potrzebny.
Co do CbN to proponuje graczom zebrać wszystkie wskazówki i zacząć śledztwo. Assamita wam do tego nie będzie potrzebny.
[center]To rule in blood is to rule in truth. Ventrue Clan Motto[/center]
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
bardzo Was przepraszam, ale dziś nic nie napisze. Mam dość pracowity dzoeń a w czeartki wieczorem relaksuje się nie na forum tylko grając w lidze piłki nożnej. Jutro natomiast mogę mieć "niezapowoedziany audyt", więc też może być ciężko. Nadrobie najdalej w sobote, tylko nie pozabijajcie się do tego czasuWink