Ogame a kacety
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Hmm po zeskanowaniu planety ostałem pełny raport o planecie i ... znikła mi flota zwiadowców.
Zbuduje sobie nową ale denerwujące jest to że mam zero info o jej zniszczeniu czy cokolwiek w tym stylu. Po prostu rozwiała się w powietrzu.
romanbuj - rzuć okiem czy dostałeś jakiś komunikat o zlikwidowaniu wrogiej floty.
Zbuduje sobie nową ale denerwujące jest to że mam zero info o jej zniszczeniu czy cokolwiek w tym stylu. Po prostu rozwiała się w powietrzu.
romanbuj - rzuć okiem czy dostałeś jakiś komunikat o zlikwidowaniu wrogiej floty.
z tego co grywalem w rozne gierki to raport byl zawsze. roznica byla czy flota zostala rozstrzelona czy nie. akurat ten silnik nie pokazuje tego gdy ktos mnie skanuje, pisze tylko gdy kogos skanuje ze mi zostala rozstrzelana choc nie zawsze sie to zgadza. czasem widzialem jak pisalo ilesc tam % na zestrzal.
Ghasta przylec do mnie reszta floty
Ghasta przylec do mnie reszta floty
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Z tego co pamiętam, bo obecnie jeszcze nie korzystam.
1. Musi mieć przynajmniej dwa uniwersytety (oczywiście na różnych wyspach).
2. Musi mieć przynajmniej jedno odkrycie tych badań i zawsze przyłącza się najwyższy uniwersytet.
W zależności jak wysoko rozwinięty ma drugi uniwersytet, tak szybko będzie się skracał czas badań.
1. Musi mieć przynajmniej dwa uniwersytety (oczywiście na różnych wyspach).
2. Musi mieć przynajmniej jedno odkrycie tych badań i zawsze przyłącza się najwyższy uniwersytet.
W zależności jak wysoko rozwinięty ma drugi uniwersytet, tak szybko będzie się skracał czas badań.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Niech wybuduję na drugiej wyspie o poziom wyższy uniwersytet i potem sprawdzi czasy. Ewentualnie może się zmienia dopiero po włączeniu nowego badania. Już nie pamiętam.
Ostatnio zmieniony 14 września 2011, 14:58 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
ghasta przekopałem się przez większość silników opartych o przeglądarkę łącznie z Vallheru, prp, Dragon Knight, TribalWars - Plemiona, Kravian i inne takie. Żaden z nich nie ma porządnego wsparcia. Xnowa jest chyba jedynym silnikiem, który cały czas jest chociaż trochę przez niektórych zapaleńców rozwijana. Teraz na przykład rzeźbią coś przy Xnova Redesigned 14 BETA. Zupełnie inaczej wygląda, chociaż mechanika bardzo podobna. Tak czy inaczej, żaden darmowy silnik nie ma porządnego wsparcia i chyba żaden nie jest tak łatwy do modyfikacji. Nie wiem, czy nie lepiej jakbyś pobawił się tym silnikiem, na którym działamy.