Stara full wersja KC dla portalowców
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Ok, czyli rozumiem Never że panowie mają do siebie namiary. Więc ja nie bede potrzebny jako pośrednik i bardzo mi to odpwiada.
Myśle tylko ze musielibyście się nieco wysilić i zrzucic te cuda z dysków twardych i dyskietek na jakiegoś pendraka żeby przygotowac front do działań dla Kaceto.
Myśle tylko ze musielibyście się nieco wysilić i zrzucic te cuda z dysków twardych i dyskietek na jakiegoś pendraka żeby przygotowac front do działań dla Kaceto.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt:
Przepraszam, że rozgrzebuję stare posty, ale parę razy przewinąłem się przez ten wątek i chciałem tylko wyjaśnić dwie rzeczy:
1. Nigdy nie przestałem pracować nad KC, po prostu nie wierzę w zasadność tracenia czasu w oczekiwaniu na Artura Szyndlera.
2. Wszystkie moje teksty w sieci są opublikowane na darmowej licencji - można je wykorzystywać i modyfikować, a jedyne ograniczenie to uznanie autorstwa w postaci mojej ksywy operacyjnej przy tekście. A i z tego mogę zrezygnować, jeśli komuś bardzo zależy, bo sława mi na nic
1. Nigdy nie przestałem pracować nad KC, po prostu nie wierzę w zasadność tracenia czasu w oczekiwaniu na Artura Szyndlera.
2. Wszystkie moje teksty w sieci są opublikowane na darmowej licencji - można je wykorzystywać i modyfikować, a jedyne ograniczenie to uznanie autorstwa w postaci mojej ksywy operacyjnej przy tekście. A i z tego mogę zrezygnować, jeśli komuś bardzo zależy, bo sława mi na nic
-
Suriel
- Reactions:
Cieszę się że nie ustales w pracy i nadal masz do tego zdrowe podejście. Jak dla mnie na długo przed tą stroną niosłes kaganek kacetowym światłem wśród niewiernych. Myślę tu o kąciku w Tawernie, drugą stroną wówczas była ta na silesia.net ehh... Szacun Bazyl.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Obawiam się Bazylu, że nie chodzi o branie Twoich tekstów a branie tekstów Artura. Ja próbowałem wziąć Twój tekst do edycji Artura i dostałem za to po głowie nie od ciebie. Swoją drogą nigdy nie doczekałem się wersji autorskiej w tym temacie, ale teraz mi już na tym nie zależy.
Zaś jeśli chodzi o pracę nad KC to chyba już szkoda czasu. Trzeba albo zmienić zainteresowania, albo przyjąć do wiadomości, że tworzę to tylko dla siebie. Artur raczej nie przepuści twórczości spod innego pióra (mówię tu o wydaniu na szerszych wodach niż internet). Chyba, że się mylę i ktoś dostąpi tego zaszczytu, ale raczej bym na to nie liczył, a aktualnie nawet nie wiem, czy za dużo osób by chciało. W każdym razie ja polecam tworzyć, ale obok a nie w porozumieniu.
Zaś jeśli chodzi o pracę nad KC to chyba już szkoda czasu. Trzeba albo zmienić zainteresowania, albo przyjąć do wiadomości, że tworzę to tylko dla siebie. Artur raczej nie przepuści twórczości spod innego pióra (mówię tu o wydaniu na szerszych wodach niż internet). Chyba, że się mylę i ktoś dostąpi tego zaszczytu, ale raczej bym na to nie liczył, a aktualnie nawet nie wiem, czy za dużo osób by chciało. W każdym razie ja polecam tworzyć, ale obok a nie w porozumieniu.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Na razie nawet opowiadania o Orchii zeszły na plan dalszy. Priorytetem są Narodziny Legendy i zapewniam, że czyta się to niesamowicie (przynajmniej mi - może z powodu zbyt dużego kontrastu w stosunku do SoKu). Już jest około 50 stron, a to dopiero 15 stron PBF-a z 95. Jeśli PBF nie siądzie, to będzie co czytać. U nas nie będzie 13 korekt, ale mam nadzieję, że ta, która jest prowadzona na bieżąco wystarczy.
Może jeszcze skusimy się na jedną przed samym puszczeniem do sieci. A współpraca z ASem... no nie wiem, chyba do tego potrzeba obu stron, a mam wrażenie, że obie są średnio chętne.
Problem z ASem polega na tym, że priorytetowo traktuje SoK, a ten temat niespecjalnie interesuje ludzi chcących ZE KC.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt:
Ostatnio jak sprawdzałem Internet miał większy zasięg niż Saga, więc ta szerokość mi wystarczyczegoj napisał(a):
Artur raczej nie przepuści twórczości spod innego pióra (mówię tu o wydaniu na szerszych wodach niż internet).
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
I całe szczęście. Dobrze, że jeszcze są takie stare wilki. Trzymam kciuki i ostrzę zęby. Jakbyś potrzebował wsparcia to pewnie chętni do pomocy znajdą się. Mam nadzieję.BAZYL napisał(a):
Ostatnio jak sprawdzałem Internet miał większy zasięg niż Saga, więc ta szerokość mi wystarczyczegoj napisał(a):
Artur raczej nie przepuści twórczości spod innego pióra (mówię tu o wydaniu na szerszych wodach niż internet).
Podział na trzy nie oznacza jednak, że są to równe części i właśnie o to chodzi.Suriel napisał(a):
Zmienil opcję teraz czas dzueli na trzy: dla sok dla zlotej edycji i tematów pozostałych. Tak orzynajmniej ostatnio stwierdził.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Suriel
- Reactions:
Ale nic z trójką mi nie przychodziło do głowy. Zatem niech każdy dzieli po swojemu, jak potrafi, byleby kacety były w porządku*.
* parafraza powiedzenia z Cthulhu "niech gwiazdy będa w porządku"
Połączony z 24.08.2015 21:10:44:
Czasami odnosze wrażenie, że niektórzy są pod wpływem działania czaru Ignorancja oraz Niepamięć.
* parafraza powiedzenia z Cthulhu "niech gwiazdy będa w porządku"
Połączony z 24.08.2015 21:10:44:
Czasami odnosze wrażenie, że niektórzy są pod wpływem działania czaru Ignorancja oraz Niepamięć.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2015, 21:10 przez Suriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Po 1. Zapieprzam od dłuższego czasu jak dziki, pracując nad grą planszową i pomagając w firmie. Czasem niektóre rzeczy mogą mi wypaść z pamięci.
Po 2. W temacie nie doszliście do żadnych konkretnych wniosków.
Po 3. Minęło już trochę czasu, atmosfera uległa rozluźnieniu i emocje już nie powinny wchodzić w grę. Przemyśl sobie jeszcze raz na spokojnie tą kwestię.
Po 2. W temacie nie doszliście do żadnych konkretnych wniosków.
Po 3. Minęło już trochę czasu, atmosfera uległa rozluźnieniu i emocje już nie powinny wchodzić w grę. Przemyśl sobie jeszcze raz na spokojnie tą kwestię.