Treant, nie wiem skąd jesteś ale myślę, że nie z Warszawy i żałuje że nie. Chętnie zaprosiłbym Cię do siebie na sesyjkę i wraz z Czegojem moglibyście wymienić wiele uwag
Zmiany, zmiany...
Jedna rzecz Panowie. Nie ilość postów ale jakość się liczy. Dlatego byłem przeciwny konkursowi na najaaktywnieszego forumowicza. Bez urazu Mrufon vel Murfon jak Cię tu niektórzy nazywają 
Treant, nie wiem skąd jesteś ale myślę, że nie z Warszawy i żałuje że nie. Chętnie zaprosiłbym Cię do siebie na sesyjkę i wraz z Czegojem moglibyście wymienić wiele uwag
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
Mnie na sesyjkę?venar napisał/a:
Treant, nie wiem skąd jesteś ale myślę, że nie z Warszawy i żałuje że nie. Chętnie zaprosiłbym Cię do siebie na sesyjkę i wraz z Czegojem moglibyście wymienić wiele uwag![]()
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Venar Łódź jest o godzinę z kawałkiem drogi stąd. Moja koleżanka, co dzień do pracy pociągiem przyjeżdża, więc jeśli masz takie chęci to spokojnie możesz na piwko się umówić i konfrontować co tam chcesz.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 12:04 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Wsiadajcie w ciufcię i przyjeżdżajcie do piastowskiego Wrocławia, skąd zabierze was nasza wesoła czereda nekromantówAle może skorzystamy z zaproszenia Mrufona i coś z tego będzie
Dam tylko sygnał kiedy. Odpowiednio wcześnie, by zony się ustosunkowały.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 13:38 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam ten komfort, że nie posiadam takowejMrufon napisał/a:
Dam tylko sygnał kiedy. Odpowiednio wcześnie, by zony się ustosunkowały.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
Widzę że Venar aktywnie działa na goldenline.pl;p
Przyznam że nie bardzo rozumiem oburzenie leobardisa-no chyba że jest zatwardziałym konserwatystą:P
Niewątpliwie sporo da się poprawić w KCtkach by były lepsze i strawniejsze dla graczy. Skoro ktoś ma ciekawe pomysły-czemu nie:)
Co do grzebania w świecie. Dla mnie Orchia jest niestety mało ciekawym światem-zwłaszcza gdy go sobie np ze Starym Światem z Młotka porównam. I dlatego chętnie bym i w nim pogmerał, ale na to musiałbym mieć czas:P
Treant..skoro mieszkasz w Łodzi i masz ochotę pograć...to na tym forum są 3 osoby które zawsze szukaj świeżej krwi do swojej ekipy:)
Zainteresowany??;)
Ja sam jestem ograniczony czasowo z uwagi na narzeczoną i dziecko ale jakoś nie przeszkadza mi to w aktywnym graniu-mało aktywni tutaj Elmer i Talen mogą zaświadczyć:D
Przyznam że nie bardzo rozumiem oburzenie leobardisa-no chyba że jest zatwardziałym konserwatystą:P
Niewątpliwie sporo da się poprawić w KCtkach by były lepsze i strawniejsze dla graczy. Skoro ktoś ma ciekawe pomysły-czemu nie:)
Co do grzebania w świecie. Dla mnie Orchia jest niestety mało ciekawym światem-zwłaszcza gdy go sobie np ze Starym Światem z Młotka porównam. I dlatego chętnie bym i w nim pogmerał, ale na to musiałbym mieć czas:P
Treant..skoro mieszkasz w Łodzi i masz ochotę pograć...to na tym forum są 3 osoby które zawsze szukaj świeżej krwi do swojej ekipy:)
Zainteresowany??;)
Ja sam jestem ograniczony czasowo z uwagi na narzeczoną i dziecko ale jakoś nie przeszkadza mi to w aktywnym graniu-mało aktywni tutaj Elmer i Talen mogą zaświadczyć:D
Czemu nie? Trzeba będzie kiedyś wrócić na Orchię i przypomnieć różnym potworom o sobie, żeby nie myślały, że są bezkarne. Choć młodzikiem od dawna już nie jestem...Feyd napisał/a:
Zainteresowany??;)
[/center]