Sesja na skype
-
Oggy
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/Oggy
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 10 times
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
A twórzcie turlając lub używając generatora
,
No zacząłem robić przygódke, jest już pomysł, haczyk i zwrot akcji oraz oczywiście zadanie do wykonania.. Jak tylko dostarczycie mi postacie postaram się w miarę logicznie napisać krótkie wprowadzenie i rzucę je na forum.
No zacząłem robić przygódke, jest już pomysł, haczyk i zwrot akcji oraz oczywiście zadanie do wykonania.. Jak tylko dostarczycie mi postacie postaram się w miarę logicznie napisać krótkie wprowadzenie i rzucę je na forum.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2012, 16:37 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ghasta
- Reactions:
- Kontakt:
Mała rzecz a cieszy.Mrufon napisał(a):
No będę miał jeszcze lepszą jakość - odnalazłem porządne słuchawki i wtyczkę do blututa! No i co najważniejsze będę mógł chodzić dalej niż na 2 metry kabla!
Oggy podesłał mi już swojego bohatera. Dzieki
Panowie postarajcie się dosłać swoich w tym tygodniu. Poza tym zrobiłem już całą przygodę, poszukam do niej jeszcze jakich rysunków czy cuś.
-
ghasta
- Reactions:
- Kontakt:
Oggy - mam
Mrufon - mam
deliad - czekam ma pw, ale już stworzył bohatera
vampire! - nie ociągaj się!
uprzedzając pytania - koni nie macie, płyniecie statkiem, a właściwie wpływacie do portu, do małego miasta Bran-gar...
Mrufon - mam
deliad - czekam ma pw, ale już stworzył bohatera
vampire! - nie ociągaj się!
uprzedzając pytania - koni nie macie, płyniecie statkiem, a właściwie wpływacie do portu, do małego miasta Bran-gar...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 18:32 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
vampire1308
- Reactions:
-
ghasta
- Reactions:
- Kontakt:
Oggy - mam
Mrufon - mam
deliad - mam
vampire1308 - co tam z twoim bohaterem ?
Komp na razie zachowuje się dobrze, szczęśliwie nie był podłączony do zasilania bo podejrzewam że już by nie działał. Wylało się na otwartą klawiaturą tak 2-3 litry wody. Suszenie i ociekanie za kaloryferem przez 1 dzień + kilkanaście minut suszenia suszarką na koniec i odpalił bez kłopotu. Tylko ten mokry wewnątrz monitor mnie martwi.
Mrufon - mam
deliad - mam
vampire1308 - co tam z twoim bohaterem ?
Kot dostał odroczenie, ale uwierz, bardzo mało mi zabrakło do zrobienia z niego mielonego po tym jak go już złapałem. Tym bardziej się wściekłem, ponieważ nie jest to pierwszy raz jak coś zrzuca (czy to kwiatek czy to kubek, teraz flakon). Po prostu jest nad wyraz głupi i nie uczy się na błędach i bolącym tyłku.Mrufon napisał(a):
Gdyby kot mojej żony coś takiego zrobił to nigdy już nie zmarzłbym w plecyjeśli wiesz co chcę powiedzieć
Komp na razie zachowuje się dobrze, szczęśliwie nie był podłączony do zasilania bo podejrzewam że już by nie działał. Wylało się na otwartą klawiaturą tak 2-3 litry wody. Suszenie i ociekanie za kaloryferem przez 1 dzień + kilkanaście minut suszenia suszarką na koniec i odpalił bez kłopotu. Tylko ten mokry wewnątrz monitor mnie martwi.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2012, 14:01 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.