Achaja PBF - techniczny
Skoro nikt się nie zgłasza, może zaczniemy, a jak ktoś jeszcze chce niech dołączy w trakcie?
Mam gotowe koncepcje czterech postaci, jeżeli nikt się na nie nie znajdzie zostaną NPC-tami.
Anthares, Troyański Arystokrata
Cheelos, Linnoyski Czarownik
Margento, Troyański Szermierz
Kasme, Oszustka z Chorych Ludzi
Mam gotowe koncepcje czterech postaci, jeżeli nikt się na nie nie znajdzie zostaną NPC-tami.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013, 19:01 przez Procjon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale tych moich gotowych!
Dobra, wrzucam w spoilerach, tylko dla chętnych na daną postać.
Dobra, wrzucam w spoilerach, tylko dla chętnych na daną postać.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2013, 20:58 przez Procjon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rikandur
- Reactions:
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 3 times
Dobrze, Misiu Gry, z grubsza chwytam styl postaci a książki o Achai czytałem. Biedy Anthares ... jak on zostanie okrutnie przez los skrzywdzony.B)
Jeśli chodzi o mechanikę to będę potrzebować by mnie ktoś cierpliwy tłumaczył. Przeliczania statów na kości rzucane trochę mi miesza w głowie. Obawiam się że od razu nie zaskoczę, podobnie jak miałem problemy z Earthdawnem (podobny mi się wydaje).
Pisać mogę maksymalnie raz dziennie, w dni święte częściej lub wcale zależnie od warunków. Akceptowalne ?
EDIT: Muszę przeczytać co się w grze dotychczas działo ... bo decyzja na temat zdrajców zależy od tego jak dobrze Antaresik ich znał i lubił. Bo widzę 3 możliwości:
1) Duża sympatia do zdrajców, książe jest zdruzgotany i nie wie co robić. To byli zaufani ludzie sprzymierzeńcy. Ktoś z drużyny może "w imieniu księcia" kazać coś z nimi zrobić.
2) Pragmatycznie podejść, "uwięzić osobno, rozgrzać żelazo." Ale mi takie zimne podejście do marzyciela mało pasuje ... muszę przeczytać jaką osobowość postaci poprzedni gracz zrobił.
3) Wściec się i kazać wytłuc zdradzieckie nasienie.
Jeśli chodzi o mechanikę to będę potrzebować by mnie ktoś cierpliwy tłumaczył. Przeliczania statów na kości rzucane trochę mi miesza w głowie. Obawiam się że od razu nie zaskoczę, podobnie jak miałem problemy z Earthdawnem (podobny mi się wydaje).
Pisać mogę maksymalnie raz dziennie, w dni święte częściej lub wcale zależnie od warunków. Akceptowalne ?
EDIT: Muszę przeczytać co się w grze dotychczas działo ... bo decyzja na temat zdrajców zależy od tego jak dobrze Antaresik ich znał i lubił. Bo widzę 3 możliwości:
1) Duża sympatia do zdrajców, książe jest zdruzgotany i nie wie co robić. To byli zaufani ludzie sprzymierzeńcy. Ktoś z drużyny może "w imieniu księcia" kazać coś z nimi zrobić.
2) Pragmatycznie podejść, "uwięzić osobno, rozgrzać żelazo." Ale mi takie zimne podejście do marzyciela mało pasuje ... muszę przeczytać jaką osobowość postaci poprzedni gracz zrobił.
3) Wściec się i kazać wytłuc zdradzieckie nasienie.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2013, 00:30 przez Rikandur, łącznie zmieniany 1 raz.