Charleston by Night - techniczny
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Mam pytanie. Czy mistyk i czarna pani będą cos pisać w tym dialogu? Ponieważ jak nie to jadę z koleinym postem.
Poprawikem jedno zdanie dotyczące Namtara w ostatnim poscie i jakieś literowki.
Poprawikem jedno zdanie dotyczące Namtara w ostatnim poscie i jakieś literowki.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2017, 08:40 przez Suriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
lightstorm
- Reactions:
No i wyszło szydło z worka... Lub też Brujah z Umbry... 
Witam serdecznie. Wejście Bernarda było ciekawą współpracą. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli napisać wspólnego posta na tej sesji.
Witam serdecznie. Wejście Bernarda było ciekawą współpracą. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli napisać wspólnego posta na tej sesji.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
lightstorm
- Reactions:
-
Suriel
- Reactions:
Jestem bardzo ciekaw 8art którego mnie powitasz. I w jaki sposób, jako kobietę, mężczyznę? Mało to istotne dla fabuły ale nie ukrywam powitanie gentelmena z największym miejscowym chamem, to pomysł na scenę którą szkoda by było głupio spalić.
8art. Dodałem do posta 1164 stosowną rekację BJ'a;)
Wyedtowalem posta na końcowce i tam gdzieś pomiędzy. Mam nadzieję że ktoś pociagnie rozmowę.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2017, 09:24 przez Suriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
Też jestem za składaniem krótkich postów w całość. Jednak jakbyś coś kiedyś chciał dodać do mojego to mnie zawiadom wcześniej, ok? Wiesz, kompozycja, narracja i takie tam... Ja się tym wszystkim przejmuję. 
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
lightstorm
- Reactions:
-
Suriel
- Reactions:
Jak nikt w technicznym nie da znaku życia to pociągne rozmowę dalej sam i hu..... Wiem że strategia jest taka że najlepiej nie robić nic tylko jeździć za krukami.
Wieczorem zrobię jedna rzecz. Zamienie wszystkich w ta samą laske jaka się stal Horac. Więc dialog będzie mógł prowadzić każdy. Wszyscy.
I nie chcę potem słuchać że coś znowu spierd... Pokażcie mi jak się gra starym wampem.
Wieczorem zrobię jedna rzecz. Zamienie wszystkich w ta samą laske jaka się stal Horac. Więc dialog będzie mógł prowadzić każdy. Wszyscy.
I nie chcę potem słuchać że coś znowu spierd... Pokażcie mi jak się gra starym wampem.