Chciałbym tylko wcześniej znać dyscypliny innych, aby nie zdublować bohatera. Więc poczekam, co napisze Deliad.
PBF TECHNICZNY Earthdawn
Super. Dzięki za kartę. Jak będę już w pełnym wymiarze czasu to sobie sklecę postać i wyślę Ci do zatwierdzenia. 
Chciałbym tylko wcześniej znać dyscypliny innych, aby nie zdublować bohatera. Więc poczekam, co napisze Deliad.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
Przepraszam Rikandur, ale trochę nie rozumiem, co Twoja propozycja wnosi do tematu? Poza faktem, że jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań?
Dziękuję za próbę pomocy, ale ja doskonale wiem, czego szukam tworząc postać i jakie mnie interesują archetypy. Tak więc potrafię sobie w tej kwestii poradzić sam, natomiast jeśli będę miał jakieś pytania czy uwagi, na pewno podzielę się nimi z MG, tak więc nie musisz się o mnie martwić.
Dziękuję za próbę pomocy, ale ja doskonale wiem, czego szukam tworząc postać i jakie mnie interesują archetypy. Tak więc potrafię sobie w tej kwestii poradzić sam, natomiast jeśli będę miał jakieś pytania czy uwagi, na pewno podzielę się nimi z MG, tak więc nie musisz się o mnie martwić.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
Kiedy orientacyjny start PBF? Myślę nad dopracowaniem postaci.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Z tego co wiem, mieliśmy zaczynać po tym, jak się skończy sesja do Conana. Ja nie jestem w stanie czasowo wyrobić się wcześniej (mam czas na granie w dwie sesje na raz, nie więcej - a już gram w CbN)
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2015, 15:04 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Stopniowo zabieram się za robienie Postaci, może do końca weekendu je porobię, ale jak nie to skończę w przyszłym tygodniu. Jak pisałem zaczniemy najszybciej po 1 marca. Jak komuś nie będzie pasować, nieco opóźnię start. W międzyczasie dogramy szczegóły na PW, co do ostatecznego wyglądu i zdolności Postaci. będzie IV krąg raczej, może, dość już doświadczeni, z pół roku gry w realu by na to trzeba. Ale do wielkiej potęgi będzie Wam jeszcze bardzo daleko (Kręgi IX i wyższe).
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2015, 10:40 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.