Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Lokacja nr 1 - drzewica k/Piotrkowa trybunalskiego. Ruiny zamku.
http://zamki.res.pl/drzewica.htm
Jeśli spodoba się to szukam noclegów:
# Drzewica - Agroturystyka Waldemar Zagdański, Radzice Małe 32, (0...48) 375 64 28
# Drzewica - Pokoje gościnne przy "Barze pod Rybką" , ul. Staszica 1
http://zamki.res.pl/drzewica.htm
Jeśli spodoba się to szukam noclegów:
# Drzewica - Agroturystyka Waldemar Zagdański, Radzice Małe 32, (0...48) 375 64 28
# Drzewica - Pokoje gościnne przy "Barze pod Rybką" , ul. Staszica 1
Ostatnio zmieniony 19 września 2010, 08:25 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przydałaby się trochę porządniejsza zima - luty z lekkim mrozikiem byłby czymś, czego potrzebujemy. Proponuję zwrócić uwagę na jeszcze jedną rzecz: możliwość dojazdu do miejsca docelowego, bo znój byłby szczególnie potworny, gdyby okazało się, że miejscowość w okresie zimowym jest niemal odcięta od świata.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
Chyba nie jest aż tak źle - jeśli dojdzie do kolejnych wyjazdów, to miejscem docelowym może być województwo kujawsko-pomorskie. Później powinniśmy zbadać woj. wielkopolskie, żeby w końcu Mrufon miał trochę bliżej.Oggy napisał/a:
Ech, drugi koniec Polski, szkoda... Wygląda na to nospe, że Pomorze samo będzie się musiało zorganizować.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Grać mogę i w Suwałkach.
Co jest najważniejsze w życiu: 1. Granie 2. Zielona herbata 3. Praca 4. Rodzina
Co do dojazdu - jak ustalimy lokację to spytam w agro jak z tym dojazdem zimą jest. No i wiele zależy od tego jak nas ta zima potraktuje w 2011...
Co jest najważniejsze w życiu: 1. Granie 2. Zielona herbata 3. Praca 4. Rodzina
Co do dojazdu - jak ustalimy lokację to spytam w agro jak z tym dojazdem zimą jest. No i wiele zależy od tego jak nas ta zima potraktuje w 2011...
Ostatnio zmieniony 19 września 2010, 16:29 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć wszystkim.
Dobra już zarejestrowany z grupy od Denvera
Widzę Gonzor też.
1. Denver - Łódź
2. Mrufon - Szprotawa
3. Hans696 - Katowice
4. Treant - Łódź lub W-wa
5. Venar - Wawa
6. Czegoj - Wawa
7. Mastug - Wawa
8. Maniek - Łódź
9. Gonzor - Łódź
3 osoby z grupy Denvera, Algernon (?)
Dobra już zarejestrowany z grupy od Denvera
1. Denver - Łódź
2. Mrufon - Szprotawa
3. Hans696 - Katowice
4. Treant - Łódź lub W-wa
5. Venar - Wawa
6. Czegoj - Wawa
7. Mastug - Wawa
8. Maniek - Łódź
9. Gonzor - Łódź
3 osoby z grupy Denvera, Algernon (?)
Ostatnio zmieniony 20 września 2010, 14:10 przez Manius, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Nie ma obawy, jeżdżę tak od 3 lat i zimy też mamy opędzlowane. koszt jest określony i nikt już niczego nie dolicza. No ja nie trafiłem na taki lokal, choć może na Mazowszu będzie inaczej
Ja z Dolnego Śląska jestem 
Ostatnio zmieniony 20 września 2010, 14:21 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
No no robi się tu całkiem ciekawie. Dwie drużyny to może okazać się za mało. Jeśli będzie trzeba dodatkowego MG to ewentualnie od nas też ktoś może poprowadzić(Venar, Leo, Ja). Jeśli rzeczywiście będzie tyle osób i trochę czasu to można byłoby nawet przetasowania zrobić, albo popykać jeszcze w coś (np. popróbować w moją karciankę
).
Cholera Mruf ale żeś smaku narobił. Strasznie będę trzymał kciuki, żeby to wszystko się udało.
Przy okazji, jeśli udałoby się to wszystko zorganizować to pomyślcie nad nazwą. Może powstałaby jakaś impreza cykliczna - hehe (Kryształkon:D)
Cholera Mruf ale żeś smaku narobił. Strasznie będę trzymał kciuki, żeby to wszystko się udało.
Przy okazji, jeśli udałoby się to wszystko zorganizować to pomyślcie nad nazwą. Może powstałaby jakaś impreza cykliczna - hehe (Kryształkon:D)
Ostatnio zmieniony 20 września 2010, 14:27 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kryształkon" genialny 
To trzeba się wypytać przed najmem. Żona kilka lat temu na wyjeździe terenowym ze studiów miała tak, ze owszem były grzejniki elektryczne w domkach, ale miały krótkie przewody zasilające a o dziwo;) gniazdka zaraz obok nich nie działały. Teraz już wozimy przedłużacz zawsze
Znów jak byliśmy pod Łowiczem z Denverem, Gonzorem i z jeszcze jednym kolegą (tym który właśnie nie ma netu), okazało się, ze w nocy prąd wyłączyli i zmarzliśmy straszliwie. Wczoraj wróciliśmy z żoną z nad morza i u nas nic takiego nie było, z resztą wypytałem się babki wszystkiego przez telefon, ale właściciel z ośrodka obok brał 28zł/os+prąd. Także różnie bywa i trzeba pytać dokładnie.
To trzeba się wypytać przed najmem. Żona kilka lat temu na wyjeździe terenowym ze studiów miała tak, ze owszem były grzejniki elektryczne w domkach, ale miały krótkie przewody zasilające a o dziwo;) gniazdka zaraz obok nich nie działały. Teraz już wozimy przedłużacz zawsze