Konkurs na scenariusz-1 edycja
Może nawet nie chodzi o standardy ale o indywidualne wymagania. Po tych 15 latach trzeba czegoś innego. Zresztą rolę hack'n'slashów przejęły gierki komputerowe typu dungeon siege czy diablo przez co już nawet młodzi erpegowcy rzadko sięgają po takie przygody.
Co do "Zbójów" to ubawiłem się po... pachy:P
Co do "Zbójów" to ubawiłem się po... pachy:P
Windswept landscape, desolated mountain plateaus..
Właśnie rozmawiałem z Arturem, jest zainteresowany aby zasiąść w gronie jury.
Ostatnio zmieniony 14 października 2010, 20:26 przez venar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Decyzja ASa ucieszyła mnie niezmiernie - po pierwsze, dodatkowy rozgłosik (może by tu jakie linki zapodać do konkurencji o konkursie pod patronatem samego "Ojca", może do Borejko czy na Bestiariusz.pl - redakcja, podziałacie w tym kierunku?), po drugie - będzie być może okazja szybciej wyklaryfikować pewne niejasności (niech ktoś wsadzi w swój scenariusz ożywieńca z adnotacją, że nieznana pozostaje odpowiedź na temat agonii u martwiaków, to może od razu w ramach oceniania scenariuszy otrzymamy jednoznaczne wyjaśnienie
).
To jest myśl - proponuję też specjalne wyróżnienie dla autora scenariusza, który sprowokuje ASz do puszczenia jak największej ilości pary w intrygujących nas tematach.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
To ma to być scenariusz konkursowy czy umiejętna prowokacja? 
Panowie - jeszcze możecie się zgłosić, mamy czas do końca listopada. Przemyślcie to.
Powiem więcej - ja się ZGŁASZAM już teraz do każdej edycji jaka będzie. To jest dla mnie potężny kopniak mobilizujący - tu nie powiem: "nie chce mi się". Jest termin - jest scenariusz. Wszystkim polecam taką mobilizację. Polak bez bata nie potrafi
Panowie - jeszcze możecie się zgłosić, mamy czas do końca listopada. Przemyślcie to.
Powiem więcej - ja się ZGŁASZAM już teraz do każdej edycji jaka będzie. To jest dla mnie potężny kopniak mobilizujący - tu nie powiem: "nie chce mi się". Jest termin - jest scenariusz. Wszystkim polecam taką mobilizację. Polak bez bata nie potrafi
Ostatnio zmieniony 15 października 2010, 12:26 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Bum! Bum! Bum! Bum!
Przypominam, że czas nie stoi w miejscu. Piszemy panowie, piszemy. Starajmy się jednak ambitnie - bez h&s-a tylko, bo musimy dogonić Quentina. Długa droga przed nami, a edycja nr 1 to pierwszy krok tego pościgu.
Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę wasze przygody. Oczywiście zdajecie sobie sprawę, że wszystkie bezecnie wykorzystam prowadząc swojej drużynie?
Przypominam, że czas nie stoi w miejscu. Piszemy panowie, piszemy. Starajmy się jednak ambitnie - bez h&s-a tylko, bo musimy dogonić Quentina. Długa droga przed nami, a edycja nr 1 to pierwszy krok tego pościgu.
Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę wasze przygody. Oczywiście zdajecie sobie sprawę, że wszystkie bezecnie wykorzystam prowadząc swojej drużynie?
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt:
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Witam. Rozmawiałem wczoraj z ADM i sprawa konkursu nabiera rozpędu. Teraz czas zakończyć ustalenia towarzyszące.
Kto startuje wiemy.
Kto ocenia? -mastug -czegoj -Hans 696 -Artur Szyndler Treant?
Jak ocenia? Wpisałem swoją propozycję wcześniej, powtórzę ją:
-zwartość fabuły - łatwa do zrozumienia dla osoby, która przeczyta po raz pierwszy, związki przyczynowo-skutkowe jasne, brak błędów chronologicznych i innych - punktów 1-10
-grafiki, mapy, rysunki, oprawa i szata scenariusza, ład i porządek - 1-5
-miodność, złożoność intrygi - 1-5
Proszę ADM o odniesienie się do propozycji i przekazanie Arturowi Szyndlerowi.
Kto startuje wiemy.
Kto ocenia? -mastug -czegoj -Hans 696 -Artur Szyndler Treant?
Jak ocenia? Wpisałem swoją propozycję wcześniej, powtórzę ją:
-zwartość fabuły - łatwa do zrozumienia dla osoby, która przeczyta po raz pierwszy, związki przyczynowo-skutkowe jasne, brak błędów chronologicznych i innych - punktów 1-10
-grafiki, mapy, rysunki, oprawa i szata scenariusza, ład i porządek - 1-5
-miodność, złożoność intrygi - 1-5
Proszę ADM o odniesienie się do propozycji i przekazanie Arturowi Szyndlerowi.