Gry komputerowe
Nabyłem dziś Drakensang Dragon Edition w serii ALMANACH KLASYKI za niespełna 40 zł. Płyta zawiera gry The Dark Eye, River of Time oraz dodatek Phileasson's Secret. Kto jeszcze nie zetknął się ze światem Aventurii, może to nadrobić. Jedyny mankament to fakt, że gra jest spolszczona, a jak wiecie ja jestem miłośnikiem wersji ENG.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Nie wiem jak wy ale ja jestem niepoprawnym i zatwardziałym zwolennikiem UFO. W zasadzie wszystkich części (nie licząc jednej).
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2012, 17:04 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
Niech to tylko usłyszy Mrufon, który specjalnie wziął się za szlifowanie niemieckiego, aby jej arkana zgłębiaćghasta napisał(a):
Jakoś mechanika mi nie podeszła.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
hmm ciężko powiedzieć, po prostu nie pasują mi rozwiązania zastosowane w tej grze, Dla mnie była po prostu (w wydaniu komputerowego RPG) niegrywalna. Kwestia gustu.Treant napisał(a):Niech to tylko usłyszy Mrufon, który specjalnie wziął się za szlifowanie niemieckiego, aby jej arkana zgłębiaćghasta napisał(a):
Jakoś mechanika mi nie podeszła.A które jej elementy tak konkretniej nie przypadły Ci do gustu?
Mam kumpla który przeszedł tę grę z pieśnią na ustach tak był zachwycony.
Tez mnie gra nie zachwycila. Moze to nie byl problem mechaniki, ale glupiego klikania tu i tam, ale w 2-3 misji zrezygnowalem... Za to widzialem niedawno moda podrasowujacego Planescape:Torment. Pamietacie jeszcze ta gierke?ghasta napisał(a):hmm ciężko powiedzieć, po prostu nie pasują mi rozwiązania zastosowane w tej grze, Dla mnie była po prostu (w wydaniu komputerowego RPG) niegrywalna. Kwestia gustu.Treant napisał(a):Niech to tylko usłyszy Mrufon, który specjalnie wziął się za szlifowanie niemieckiego, aby jej arkana zgłębiaćghasta napisał(a):
Jakoś mechanika mi nie podeszła.A które jej elementy tak konkretniej nie przypadły Ci do gustu?
Mam kumpla który przeszedł tę grę z pieśnią na ustach tak był zachwycony.
-
vampire1308
- Reactions:
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Jako, że Heroes V, doszli do akceptowalnej ceny za grę tj. 55 pln (razem z dodatkami!) to sobie zafundowałem.
I po instalacji, odpaleniu gry, poczułem się jak w podrasowanej części III. Czyli dokładnie to czego oczekiwałem. Fajna zabawa w świetnej oprawie graficznej z dodanymi kilkoma nowymi i niegłupimi rozwiązaniami
. Polecam.
I po instalacji, odpaleniu gry, poczułem się jak w podrasowanej części III. Czyli dokładnie to czego oczekiwałem. Fajna zabawa w świetnej oprawie graficznej z dodanymi kilkoma nowymi i niegłupimi rozwiązaniami
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Portalistom zainteresowanym graniem w sieci chciałbym zaproponować zabawę, która wciągnęła mnie od zeszłego weekendu (od chwili podmiany starego kompa na nowy). Rzecz idzie o grę World of Tanks. Polecali mi ją wcześniej bracia, którzy rżną w WoT od długich miesięcy i którzy natrzaskali już sobie tyle pedeków, że niedługo będą mogli wystawiać na front Mausy! Spróbowałem i wciągnęło mnie ogromnie. Wybrałem sobie Trzecią Rzeszę i równolegle USA. Strasznie fajna zabawa, przynajmniej na razie i chętnie połączyłbym siły ze znajomymi portalistami, aby powalczyć wspólnie.
W ramach Trzeciej Rzeszy ulepszyłem już do maksa Leichttraktor i wykupiłem dodatkowo PzKpfw II, ale wolę jeździć Traktorem, bo dwudziestomilimetrowe działko PZ II wcale nie jest warte grubszego pancerza - w walkach lekkich czołgów zdecydowanie wolę Traktora.
W szeregach USA wciąż obijam się w stareńkim T1 Cunningham, ale też stoczyłem w nim dużo mniej sparingów. Na tę chwilę wyposażyłem maszynę w lepsze gąsienice, potem się zobaczy, co dalej.
Kto do mnie dołączy?
http://worldoftanks.com/
W ramach Trzeciej Rzeszy ulepszyłem już do maksa Leichttraktor i wykupiłem dodatkowo PzKpfw II, ale wolę jeździć Traktorem, bo dwudziestomilimetrowe działko PZ II wcale nie jest warte grubszego pancerza - w walkach lekkich czołgów zdecydowanie wolę Traktora.
W szeregach USA wciąż obijam się w stareńkim T1 Cunningham, ale też stoczyłem w nim dużo mniej sparingów. Na tę chwilę wyposażyłem maszynę w lepsze gąsienice, potem się zobaczy, co dalej.
Kto do mnie dołączy?
http://worldoftanks.com/
Gra w to gonzor i Maniek.
Ja odświeżyłem sobie login w Battlestar Galactica online za to.
Kto mi napisze coś więcej o Bellum Crucis? Może być PW.
muszę kupić nową podstawkę do Medievala, bo się płyta wzięła i spie...
a nawet nie jest porysowana :/
Ja odświeżyłem sobie login w Battlestar Galactica online za to.
Kto mi napisze coś więcej o Bellum Crucis? Może być PW.
muszę kupić nową podstawkę do Medievala, bo się płyta wzięła i spie...
a nawet nie jest porysowana :/
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Co do Bellum Crucis to ja jestem jego fanem i moderatorem działu tego moda, wejdź na www.totalwar.org.pl wybierz forum nie stronę główną (Dział Zbrojownia, potem mody ukończone i będzie dział Bellum Crucis). Aktualnie czakamy na Bellum Crucis 6.3 na dniach ma być. Ew. Polecam spolszczoną wersję 6.2 ale jak tam chcesz.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 15:48 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
http://forum.totalwar.org.pl/viewforum.php?f=367 Witam tu masz bezpośredni link do tematu o Bellum w Zbrojowni w Modach ukończonych. Nie trzeba być zalogowanym by sie dostać do Zbrojowni. Zbrojownia jest w dziale Wszystko o modyfikacjach. Pozdrawiam.Denver napisał(a):
czy do Zbrojowni trzeba byc zalogowanym? Bo ja widze tylko Gród, Podzamcze i Kampanie online