Centrala PBF
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Zakładając czysto hipotetycznie sequel "Płonącej granicy", byłby ktoś zainteresowany dołączeniem do obecnej drużyny? Mógłbym poszerzyć ekipę o jednego lub dwóch graczy. Kontynuacja zacznie się w Peterstown, dzień po zakończeniu "PG".
Oczekuję BG o wysokim stopniu samomotywacji (czyt. mających możność logowania się przynajmniej raz dziennie). Profesje do uzgodnienia na PW, tworzenie postaci poprzez PW lub GG.
Oczekuję BG o wysokim stopniu samomotywacji (czyt. mających możność logowania się przynajmniej raz dziennie). Profesje do uzgodnienia na PW, tworzenie postaci poprzez PW lub GG.
O ile jeszcze będę mile widzianygoldwin napisał(a):
"Jack by odbić sobie niepowodzenie w pochwyceniu zbiegłych morderców, oddawał się wszelakim przyjemnościom dostępnym dla wędrowca w Peterstown. Starał się zabić nudę, nabrać sił i zaleczyć rany. Z utęsknieniem wypatrywał okazji do ponownej przygody, zarobku i szabrowania..."
To tak względem kontynuacji, żeby nie było że zapomniałem, nie chcę, nie czekam...
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Napisz co to za kampania, może jej nie czytałem - wtedy chętnie zagram w warhammera 2-ga edycja.
I jak pisze niżej Bart w pbf trzeba zrobić krótkie streszczenie kampanii, bo inaczej kilka miesięcy będzie trwała. 
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2012, 23:08 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Jakos ciezko widze doprowadzenie do konca tak wielkiej kampanii w pbf. Poczytaj pbfy z forum. Wiekszosc to sa przygody w realu do zagrania w jedna sesje, a w pbf to sa dlugie miesiace. Ludzie Ci sie wykrusza, albo sam stracisz zapal do prowadzenia:)
Sprobuj czegos krotkiego i prostego na poczatek. Ja tak wlasnie zrobilem:) a potem to sie zobaczy...
Sprobuj czegos krotkiego i prostego na poczatek. Ja tak wlasnie zrobilem:) a potem to sie zobaczy...