PBF - Absencja!
-
namakemono
- Reactions:
Szanowni!
Wielkimi krokami zbliża się Długi Weekend Majowy. Dla niektórych zaczął się już dziś i ja w sumie do tej grupy się kwalifikuję. W związku z powyższym aż do następnego poniedziałku (6.5.2013) będę nieosiągalny a moje wizyty na forum będą bardzo rzadkie lub wręcz nie będzie ich wcale. Za utrudnienia przepraszam.
Wszystkim życzę udanego długoweekendowomajowego wypoczynku, najlepiej na łonie natury.
Darz bór!
Wielkimi krokami zbliża się Długi Weekend Majowy. Dla niektórych zaczął się już dziś i ja w sumie do tej grupy się kwalifikuję. W związku z powyższym aż do następnego poniedziałku (6.5.2013) będę nieosiągalny a moje wizyty na forum będą bardzo rzadkie lub wręcz nie będzie ich wcale. Za utrudnienia przepraszam.
Wszystkim życzę udanego długoweekendowomajowego wypoczynku, najlepiej na łonie natury.
Darz bór!
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Przepraszam za swą ospałość w postowaniu, ale dostałem okropny wycisk w pracy i ledwie dyszę! Zostaliśmy już przejęci przez nowego właściciela i pojawiła się masa zmian, które trzeba szybko wdrożyć. Nie wspominam już o największym czynniku stresującym - konieczności rozmawiania po angielsku! Mój angielski jest bardzo kiepski - mówiony, bo w piśmie rozumiem wszystko (jestem samoukiem bez jakiegokolwiek kursu, uczyłem się ze słowników bez ćwiczenia wymowy ani zasad gramatyki). Przyjechały dwa tuziny supervisorów z Dublina i ŻADEN z nich nie mówi po niemiecku czy holendersku! Masakra 
-
namakemono
- Reactions:
Jakoś tak się u mnie ostatnio porobiło, że nie wiem w co najpierw ręce włożyć. Dlatego w najbliższych dniach, czy wręcz tygodniach, może być trochę gorzej z postowaniem. Będę się starał być na bieżąco i wrzucać deklaracje choćby uproszczone, ale do bardziej rozbudowanych fabularek nie będę zdolny. Za utrudnienia przepraszam.