Centrala PBF
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Do graczy ZC dolaczyl jeszcze Koszal, wiec na chwile obecna mam:
Deliad, ktory zapewne poprowadzi dalej swojego prywatnego detektywa Williama Hutchinsona.
Treant - ???
Koszal - ???
Teoretycznie do obsadzenia sa postaci z poprzedniego ktulowego pbf - Tajemnica Domu Westonow, ale nic nie stoi ma przeszkodzie, aby stworzyc swoja postac. Czekam na postaci badz sugestie, kim chcielibyscie zagrac, a ja zrobie postac
Deliad, ktory zapewne poprowadzi dalej swojego prywatnego detektywa Williama Hutchinsona.
Treant - ???
Koszal - ???
Teoretycznie do obsadzenia sa postaci z poprzedniego ktulowego pbf - Tajemnica Domu Westonow, ale nic nie stoi ma przeszkodzie, aby stworzyc swoja postac. Czekam na postaci badz sugestie, kim chcielibyscie zagrac, a ja zrobie postac
Poczytam sobie tego PBF-a, żeby zobaczyć, czy któraś z wolnych jeszcze postaci by mnie zaciekawiła. Rozumiem, że wybór jest spośród standardowych archetypów? Bo mam pewien pomysł na swojego bohatera.8art napisał(a):
Treant - ???
Czekam na postaci badz sugestie, kim chcielibyscie zagrac, a ja zrobie postac
Denver mi napisał na koniec pierwszej sesji:
"Odnoszę wrażenie, że końcówka Cię już trochę zmęczyła i niczym Sapkowski, postanowiłeś zakończyć szybciej niż było to planowane.''
Wtedy wydawało mi się że miał rację,ale jak patrzę na końcówkę "Małego Chłopca",zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej jak Mistrz Gry szybko zakończy scenariusz i zajmie się nastepnym zanim gracze wymyślą coś dziwnego.
Taka małe przemyslenia i refleksje mnie dzis naszły
"Odnoszę wrażenie, że końcówka Cię już trochę zmęczyła i niczym Sapkowski, postanowiłeś zakończyć szybciej niż było to planowane.''
Wtedy wydawało mi się że miał rację,ale jak patrzę na końcówkę "Małego Chłopca",zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej jak Mistrz Gry szybko zakończy scenariusz i zajmie się nastepnym zanim gracze wymyślą coś dziwnego.
Taka małe przemyslenia i refleksje mnie dzis naszły
"Mieli do wyboru wojn? lub ha?b?, wybrali ha?b?, a wojn? b?d? mieli tak?e"
Co masz na myśli "zanim gracze wymyślą coś dziwnego", bo nie bardzo cię zrozumiałem?
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Moje postacie:
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Osobiście nie lubię mechaniki SW (zbyt losowa i chaotyczna przez to), ale są tacy co lubią. Rozumiem, gusta są różne.
Martwiaki w SW, nawet zombie są dużo silniejsze, niż w innych systemach. Więc uważaj z nimi.
Martwiaki w SW, nawet zombie są dużo silniejsze, niż w innych systemach. Więc uważaj z nimi.
Ostatnio zmieniony 29 października 2013, 12:36 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Macieju, a kiedy chcesz ruszyć? Bo właśnie chciałem zacząć pracę nad All Flesh Must Be Eaten, zombie horror survival, całkowicie sandboxowy z możliwością dołączania graczy niemal w każdej chwili rozgrywki 
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Moje postacie:
Moje postacie:
żeby nie dublować tematyki sesji Dobro,chciałbym poinformować że organizuję wyprawę do Karak Azgal. Krasnoludy i nie tylko mile widziane,paskudne elfy niespecjalnie.
Sesja w Warhammera 2 ed. Proszę chetnych o podesłanie na pw pomysłu na postać bądz okreslenia sie dokladnie czym beda grac (dla posiadaczy podrecznika WFRP)
Sesja w Warhammera 2 ed. Proszę chetnych o podesłanie na pw pomysłu na postać bądz okreslenia sie dokladnie czym beda grac (dla posiadaczy podrecznika WFRP)
"Mieli do wyboru wojn? lub ha?b?, wybrali ha?b?, a wojn? b?d? mieli tak?e"